Gezin & Familie,  Kids

Baby meubels al in huis!

Jaja, we hebben het al een tijdje in huis staan/liggen, de meubeltjes voor de baby. Maar natuurlijk willen we deze ook even met jullie delen. In eerste instantie was ik (nog steeds een beetje) weg van de Leksvik collectie van Ikea. Maar we (Bart & ik) moesten er natuurlijk samen tevreden over zijn. En dus zijn we gegaan voor de Hensvik collectie van de Ikea…nnnnDe babykamer is klein, en dan moeten er natuurlijk geen hele donkere kleuren in gezet worden. Dus houden we het lekker licht van kleur, WIT! Lekker basic en op veel verschillende manieren te combineren natuurlijk. En de prijs is natuurlijk ook erg mooi meegenomen, hihi!rnrnDe Hensvik meubeltjes:rnrn

rn

rn

rnDe hele Hensvik collectie kan je vinden op de Ikea website: hier dus.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.