Games & Tech,  Persoonlijk

Headset Planatronics Gamecom GEWONNEN!!

Een tijdje geleden heb ik meegedaan aan een wedstrijd van de ESWC (Electronic Sports World Cup – WK Gamen) en ben uitgeloot! Veel hoefde ik er niet voor te doen, alleen even lid worden op Facebook en de boel ‘liken’. Zo gezegd zo gedaan, ik had al nergens op gehoopt, maar support deze organisatie natuurlijk wel, als rasechte gamer, hihi! En kreeg een privebericht of ik even mijn gegevens door wilde geven, want ik had de Planatronics Gamecom 7.1 Dolby Gaming Headset gewonnen!!nnnn
rn

rnEen weekje of wat geleden heb ik mijn gegevens aan de organisatie gestuurd en vandaag kwam de postbode een pakketje bezorgen. Aangezien ik voor mijn website Female-Gamers wel vaker pakketjes krijg, was ik erg nieuwsgierig wat er in de doos zit. Ik maakte hem open en hoppa, daar was mijn nieuwe headset! Door de brief wist ik dat het van de prijsvraag was en is dat gewoon erg cool. rnrnMeer informatie over deze headset kan je natuurlijk vinden op de website van: Planatronics.com. Ik ben er heel er blij mee!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 9 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.