Gezin & Familie,  Kids

(Gratis) Baby pakketten aangevraagd

Als je zwanger bent mag je (ein-de-lijk) de gratis babydozen aanvragen. Dit zijn er nogal wat! Ik heb er al een paar binnen, de ene kan je zo via internet bestellen, weer een ander kreeg ik van de verloskundige en ik had ook bonnen gekregen van de kraamzorg waar wij zijn aangemeld. Ik heb even een paar kiekjes gemaakt en wacht vol smart op nog meer pakketten. De pakketten even op een rij!

Deze Zwitsal tas kreeg ik bij de verloskundige. Nooit verwacht, maar zit wel een hele hoop spullen in. Een knuffeltje die heel schattig is, maar ook heel veel informatie en een aantal proefmonsters. Ik heb echt geen idee of je bij elke verloskundige krijgt.

De Felicitas Zwanger Box van Etos! Deze box kan je gratis aanvragen bij de drogisterijketen Etos. Deze heb ik inmiddels al ontvangen, zoals je op de foto kan zien. Ook hier weer wat leuke en handige producten. Natuurlijk ook een aantal magazines waar weer een hoop informatie in staat. Je kan de box hier aanvragen: Gratis Felicitas Baby Box.

Bij de winkel/webshop baby-dump heb ik een gratis catalogus aangevraagd. Allemaal leuke dingen die erin staan en ook voor inspiratie gebruikt kan worden. Wat ik niet wist, dat er een klein presentje meekwam. Wat ik nu net wel op de site zie staan. Maar het was dus een paar sokjes!! Heel attent. Je kan de catalogus aanvragen via de Website: baby-dump.nl.

Via dezelfde website van baby-dump kan je een bon downloaden voor een kleine verrassings box voor je baby. Wat er voor mij in het pakket zat kan je op de foto natuurlijk bewonderen. Er zit een knuffeltje in, rompertje, slabbetje, lepeltjes, een zeehond… en drinkbekers. Alvast voor als de kleine wat groter is. Meteen naar de baby-dump bon.

De enige echte gratis de blije doos van de Prenatal heb ik aangevraagd. Je krijgt dan (als ik het goed heb) rond de zevende maand de mogelijkheid om een ‘doos’ op te halen. Als je baby’tje is geboren mag je ook weer een ophalen, deze is gericht op de baby zelf. Ook heb ik een exemplaar gekregen van WIJ Magazine! Wat er dus in deze pakketten zit weet ik niet.

Ook kan je bij Kruidvat een mama & baby pakket aanvragen. Je hebt wel een extra voordeelkaart nodig, deze kan je gewoon ophalen bij de Kruidvat. Zo hebben ze speciaal voor jou de Baby & Mama tas ontworpen die je kan vullen met de andere GRATIS producten die jij van ons kado krijgt: Kruidvat Newborn luiers (18 stuks), een Kruidvat BPA-vrije zuigfles (250ml) en Kruidvat bodylotion (300 ml)*. Ongeveer twee maanden voor de bevalling krijg je een mail om Jouw gratis Baby & Mama kado’s op te halen bij Kruidvat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

69 + = 79

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.