Creatief,  Persoonlijk

Andere (frisse) look Patries.nu

rnVolgens mij hoef ik er vrij weinig aan toe te voegen.. Maar ik heb even gekozen voor een andere look. Eens in de zoveel tijd is het tijd voor verandering, even iets fris om naar te kijken. Op dit moment ben ik er tevreden over, maar het kan maar zo zijn dat er nog iets gaat veranderen, maar dat zal niet veel bijzonders zijn. Om nog even terug te kijken, ook voor mezelf even om terug te kijken even een paar plaatjes om het verschil te bekijken. Maar ook een nieuwe ‘header’ met frisse kiekjes van Bart & ik, de beestjes en een baby! Deze zal in de toekomst natuurlijk vervangen gaan worden!nnnn

rn

De oude, zomerse look…

rn

rn

Zoals die nu is, een warmere uitstraling, lekker winters, al zeg ik het zelf.

rnMet het nieuwe thema zijn er geen menu’s meer links en rechts, maar zijn ze beide naar rechts gegaan. De volgorde van bepaalde menu items kunnen nog wisselen. Natuurlijk is de kleur anders en moet ik nog her en der puzzelen met de foto’s, maar deze zijn nu standaard voorzien van een mooi randje. Ook het menu wat bovenin staat (onder onze snoetjes) is verfrist. Zo kan ik ein-de-lijk gebruik maken van een uitrolmenu, wat eerst gewoon niet goed functioneerde. rnrnNou ja, ik ben nog even wennen en puntjes op de spreekwoordelijke i aan het zetten. Maar welke site vindt jij leuker? De oude of deze nieuwe?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

25 − = 19

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.