Creatief,  Games & Tech

Sinterklaas Surprise: ‘Zelda’ Zwaard @ Female-Gamers

Wij van Female-Gamers hebben lootjes getrokken en surprises voor elkaar gemaakt op basis van een aantal favoriete games. We hebben geen cadeaus verzonden, maar de surprises wel gemaakt zodat we jullie (hopelijk) kunnen inspireren, mocht je nog een surprise moeten maken.

In mijn geval heb ik een zwaard gemaakt, geïnspireerd op het zwaard van Zelda, alleen is de uitvoering iets anders gelopen dan het idee zelf. Het is dus een uniek exemplaar geworden. Kijk mee hoe ik hem heb gemaakt!

Wat heb je nodig?

* karton
* crêpepapier of zijdepapier
* aluminiumfolie
* schaar
* lijm (Pritt)
* karton
* plakletters (Hema)
* Stift


Uit een stuk karton heb ik de vorm van een zwaard geknipt. Natuurlijk heb ik er twee nodig omdat ik ergens een klein cadeautje wil verstoppen.


Omdat ik de twee stukken zwaard aan elkaar ga maken heb ik vast de handvatten op een stuk karton gemaakt, zo kan je ze nog makkelijk overtrekken.Door een stuk karton in een vierkant te vouwen en vast te plakken heb ik een ruimte gemaakt tussen de twee delen.Een zwaard heeft kleur nodig! De zijkanten moeten paars worden, want ik heb natuurlijk al grijze handvatten gemaakt, plus het zwaard van Zelda heeft een gekleurd handvat. Het zijdepapier heb ik om het handvat heen geplakt.


De bovenkant van het zwaard heb ik voorzien van zilverfolie. Dit kan makkelijk kapot en zo kom je dus snel bij je cadeautje!


Uiteindelijk heb ik de grijze handvatten erop geplakt en voorzien van een streepje om er iets meer flow aan te geven. Uiteindelijk heb ik er een persoonlijke touch aan gegeven door het om te dopen tot ‘Sandra’s Sword’.


Natuurlijk is het handig als je weet voor wie de surprise is en mag een Sinterklaas gedicht niet ontbreken!

img_Gedicht_Sint_Sandra

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.