Beestenboel,  Persoonlijk

Bijna allemaal naar de kapper geweest

Het begon vandaag met Pepper, voor haar was het weer nodig tijd om even getrimd te worden. Dus Bart was begin van de middag met haar naar de trimsalon gegaan. Ze vindt dit echt niet tof en laat dit ook heel erg duidelijk weten! Maar ook Bart & ik zijn even onder handen genomen. Bart was ook wel even nodig, die heeft weer een fris snuutje. Voor mij was het ook wel even weer nodig om een stukje te laten knippen, het was weer heel lang en zooo giga zwaar. Oh en Bouncer de kat is niet naar de kapper geweest, zijn ‘coupe’ was nog in orde!
Pepper krijgt altijd een pilletje (via de dierenarts) om wat suf te worden. Ze is ongelofelijk moe, maar blijft de hele tijd vechten, hapt naar scharen, hapt in handen en blijft geen twee tellen stil staan. Ik spreek uit ervaring, ik ben twee keer met haar naar de trimmer geweest en het was een ware hel!! Inmiddels gaat Bart al de nodige jaartjes heen met ons monstertje.

Maar zoals je op de foto kan zien, is Pepper na de trimbeurt he-le-maal kapot! Vanmiddag lag ze als een zielig hoopje op de grond, op het karton van Bart zijn surprise. Ik heb maar eventjes een dekentje om gedaan, want ze mag niet onderkoeld raken. Maar ze kijkt zo stoned uit d’r ogen. Ze ruikt wel heel erg lekker, dat dan weer wel! En ze is lekker zacht! Dan is de vechtpartij bij de trimmer het wel even waard. Plus dat het ook wel helpt met haar allergie.

Nou ja, toen belde Bart de kapper Time-Out of die nog een gaatje had voor ons beide. Nou, dat was zo en dus gingen we samen heen, begin van de avond. Bart was snel klaar, ik had wat langer werk, heb ook veel meer haar. Mijn haar is even bijgepunt, dik vijf centimeter eraf (als het niet iets meer is) en voelt een heel stuk lichter, heerlijk is dat! Ook nog een paar laagjes erin, wordt het ook weer wat lichter van. Toen bleek dat ik best wat slag in mijn haar had! Het hele steile viel gewoon een beetje weg. Nou, dat moet door de zwangerschapshormonen komen, dat kan haast niet anders.

Door de zwangerschap krijgen vele vrouwen een mooie dikke bos haar. In het begin van mijn zwangerschap, viel mijn haar juist extra uit. Nu valt het nog wel mee, maar ben ik gezegend met wat slag erin. Kijken of ik dat morgen ook voor elkaar ga krijgen.

Maar wij zijn allemaal weer lekker fris om de oren!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 84 = 90

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.