Beestenboel

Lekker genieten voorjaars zonnetje

De foto’s zijn al van even terug, maar dat geeft niet, ik vind het toch leuk om ze te delen. Er lag nog wat sneeuw hier in het hoge Noorden en ondertussen was er een heerlijk voorjaarszonnetje dat naar binnen scheen. Bouncer lag lekker in de vensterbank te zonnebaden en Pepper zocht de straaltjes op de grond op en zo lagen ze beide heerlijk te genieten van het voorjaarszonnetje. Op een gegeven moment werd het Bouncer toch te heet in de vensterbank en zocht hij afkoeling onder de tafel, op Bouncer’s zijn manier. Vandaag is het weer zo’n lekker voorjaarsdagje, zonnetje straalt heerlijk en de beestjes vonden dat dus ook en lagen er ook weer volop van te genieten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.