Persoonlijk

Marcel & Joyce hebben een nieuw huisje

Terwijl wij druk bezig waren met de bevalling, een grote nieuwe stap in het leven. Deden mijn broertje en zijn vriendin ook een nieuwe stap in hun leven, een nieuw huisje aannemen! Ze wonen nu nog in Beijum, lekker dichtbij, maar gaan straks in Hoogkerk wonen. Ze gaan er erg op vooruit, van een flatje met 1 slaapkamer naar een eengezinswoning met 3 slaapkamers en een tuin. Helaas heb ik nog geen bezoekje kunnen brengen, terwijl ze 1 maart de sleutel al hebben gekregen. Ook hebben we niet geholpen met klussen, wat ik best vervelend vind omdat Marcel sowieso altijd bij ons klaar staat om te helpen.

Op de foto is Marcel het plafond aan het witten, heb hem van Yvonne d’r Facebook geplukt.

Maar dat is nu even niet anders. Er komen heus wel momenten waarop we nog wel kunnen helpen. Het is ook wel vreemd dat ze straks een stuk verder weg wonen. Maar ze hebben gelijk, van wat ik heb gezien op foto’s en filmpjes ziet het er ruim uit! Dus ik ben zeer benieuwd naar het eind resultaat.

De lamellen die hangen! Heb de foto van Joyce d’r Facebook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

86 + = 91

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.