Kids

Web tip: Behangwereld.nl

Je kan natuurlijk naar de bouwmarkt(en) bij jou in de buurt gaan, alleen is daar vaak maar een beperkte keuze. Ik heb een website gevonden waar je helemaal scheel wordt van alle motieven, kleuren en mogelijkheden. Hier kan je rustig bij gaan zitten achter de computer (PC of Laptop) en lekker vanuit je luie stoel op zoek naar dat ene stukje behang voor die ene muur in je huis. Ik had er zelf ook al op gekeken voor onze babykamer, maar we zijn toch bij de bouwmarkt uitgekozen. Maar deze website is een blijvertje, zeker voor toekomstige projecten.nnnn

rn

rnSowieso is uit de kinderbehang collectie Esta Hearts & Heroes een aanrader. Allerlei frisse kleuren en motieven die je kan combineren. Doe je de ene wand groen met witte stippen (polkadots), dan kan je op de andere muur een wit behang doen met strepen of tekst. Je kan er heel veel combineren en voor het kinderbehang zijn de prijzen ook aardig scherp!rnrnBij deze webshop kan je voor je hele huis terecht op het gebied van behang. Maar mijn oog is juist gevallen op de mogelijkheden voor baby- en kinderkamers. Want wat dacht je van de onderstaande mogelijkheden…rnrn

rnDe onderwater kamer, ook leuk voor jezelf misschien. Niet geschikt voor mensen met een zwakke blaas of angsten voor vissen. Maar je kan er uren naar kijken volgens mij. En ze zijn onderhoudsvrij, ook erg belangrijk! rnrn

rnOf wat dacht je van de jungle? Hier kan een kind zich ongetwijfeld uren vermaken. helemaal als je verschillende jungle items in de kamer plaatst, groene vloer, bamboe bed (om maar even iets te noemen). En als je niet goed bent in tekenen, dan plak je deze zo tegen de muur aan!rnrnVan de thema kamers heb je veel verschillende mogelijkheden. Wat denk je van een prinsessenwand, of de ruimte, auto’s voetbal, paarden of een piratenkamer. De prijzen voor deze ‘Walltastic’ behangen zijn rond de € 54,95, 304,8CM breed en 243,8CM hoog (12 delen). Je kan deze Walltastic collectie hier bekijken: Behangwereld.rnrnrn

rnEn als je denkt, dat was het. Welnee, ze hebben nog veel meer aan te bieden op de website. Ook meer volwassen thema’s, skylines of iets minder drukke behangetjes voor de kids. Maar ook hele schattige, leuke en stoere muur stickers. Handig als je toch voor een neutrale achtergrond gaat en wat sfeer aan wilt brengen. Maar deze muurstickers kan je ook in bijvoorbeeld de badkamer gebruiken en op kastjes en deurtjes plaatsen. Neem zelf een kijkje op behangwereld.nl.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.