Kids

Nog meer babypakketten (Prenatal & Felicitas)

Dat je tijdens je zwangerschap verschillende babydozen aan kan vragen is wel bekend. Welke er zijn kan je onder andere hier terug te lezen, maar dat zijn de pakketten voor als je zwanger bent. Nu ik ben bevallen van Lieke krijg je ook nog enkele pakketten. Sowieso bij Prenatal en Etos mocht ik nog een pakket ophalen. Maar wat zit er eigenlijk in? Dat kan ik je laten zien, want ik heb er natuurlijk wat foto’s van gemaakt. Dan kan je zelf wel oordelen of je het de moeite waard vindt om hem op te halen of niet.nnnn

rn

rnDeze bovenste doos is gratis de blije doos van de Prenatal! Zoals je kan zien zitten er verschillende dingen in. Een tubetje tandpasta van Elmex, een probeerverpakking Libresse maandverband (want helaas moet je dat op een gegeven moment weer gaan gebruiken), een bambix opbergbak met daarin een fruithapje van Olvarit, een lepeltje, een probeerverpakking van een papje, een Party magazine en een aantal folders en kortingsbonnen.rnrn

rnIn de Gratis Felicitas Baby Box van de Etos kan je ook een hele hoop vinden. Waaronder heel erg veel folders, kortingsbonnen en een aantal leuke tijdschriften.rn

rnMaar ook een aantal bruikbare dingen als een paar luiers en probeerverpakkingen op het gebied van eten van Nestle, Sudocreme en wattenstokjes. rnrnOordeel zelf of het de moeite waard is. De samenstelling zal ongetwijfeld wisselen eens in de zoveel tijd. De tijdschriften wisselen regelmatig, anders krijg je wel heel oude exemplaren in je handen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − = 16

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.