Tuin &zo

Nieuwe tuinset gespaard bij AH

Marcel & Joyce kwamen ermee aanzetten, een spaaractie bij de AH. Je kon sparen voor een tuinset. Een leuke tuinset, die volgens mij half Groningen met een tuin inmiddels bezit. Maar het leek ons ook wel wat, dus deden wij af en toe wat boodschapjes bij de AH en kregen verder veel zegels van familie, vrienden en via via om ons boekje vol te krijgen. Toen was het wachten tot we de set op mochten halen bij de AH. Toen kon hij in elkaar gezet worden..

Lieke keek vanaf de tafel mee.
Bloempje in de tuin ook even gefotografeerd.
Ook Pepper was van de partij!
Nog een bloemetje.

KLAAR!!

Hij zit lekker en we hebben meteen een kussenbox gehaald om de kussens in te bewaren (duh!) It looks very nice. De schommelbank staat nu op het terras bij huis en die was erg lelijk geworden. Bart heeft hem onder handen genomen met Hamorite en nu ziet hij er weer als nieuw uit.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

80 − = 79

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.