Games & Tech,  Kijk & Luister

Artiesten zingen Simlish in Sims 3 @ Female-Gamers

Al eerder heb je kennis kunnen maken met een aantal liedjes en een korte uitleg over de taal van De Sims, Simlish. Naast dat er verschillende liedjes opnieuw zijn ingezongen voor De Sims 2, zijn er ook nieuwe Simlish songs voor huidige Sims 3 gamereeks.
Vandaag ga ik dus verder met de Simlish artiesten uit De Sims 3 game-reeks.

We starten met zangeres Nelly Furtado die haar Spaanse liedje ‘Manos al Aire’ in het Simlish heeft ingezongen voor De Sims 3. Het liedje werd in de uitbreiding Wereld Avonturen toegevoegd aan het spel.

Ook Pixie Lott heeft een liedje in het Simlish opgenomen. In het filmpje ga je mee ‘behind the scenes’ en zie je het opnemen van het liedje ‘Mama Do’. Je ziet dat het best ingewikkeld kan zijn om Simlish te spreken.

Een band Matt en Kim, ik ken ze niet, zijn vrij nieuw in de muziekscene als zij hun nummer ‘Daylight’ in het Simlish opnieuw in mogen zingen.

De Sims 3 is ook op de console verschenen. Daar mogen bekende artiesten natuurlijk niet op ontbreken. De Australische zangeres Jessica Mauboy heeft haar liedje ‘Saturday Night’ toegevoegd aan de console versie van Na Middernacht van De Sims game.

Ken je ze nog? Lady Antebellum? Ook zij hebben hun megahit ‘Need You Now’ aan De Sims 3 toe mogen voegen. Ook jouw Sims kunnen dansen, flirten en feesten op dit liedje.

Natuurlijk mag ook Katy Perry nu niet ontbreken. Ze heeft in De Sims 2 al van zich laten horen en is een graag geziene gast in De Sims 3 Showtime. Daarnaast heeft ze een eigen accessoires pakket, Katy Perry Pakt Uit en zijn er verschillende nummers van haar te horen. Waaronder dus ‘Last Friday Night’, die je in de videoclip op de achtergrond hoort en haar in de opname studio ziet.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.