Gezin & Familie

Lieke foto’s: februari 2012

Als newborn mama, die dol is op foto’s maken, probeer ik zoveel mogelijk momentjes van Lieke en haar ‘ik ontdek de wereld’ avonturen. Zo zal ik mijn uiterste best doen om maandelijks een selectie foto’s van Lieke te plaatsen hier op de website. Zo kunnen we goed bijhouden hoe het gaat met d’r ontwikkeling, wat ze allemaal uitvreet en extra genieten want de tijd gaat hartstikke snel. Dus bij deze de foto’s van haar eerste maand, februari. Ook al is ze pas aan het einde van de maand geboren, deze telt wel mee.nnnn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

88 − 80 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.