Tuin &zo

Bladblazer & tuin werktafel

Een tijdje geleden waren mijn Paps en Yvon op visite bij ons! Ze kwamen niet met lege handen aan. Ze hadden de bladblazer meegenomen en een tuinwerk tafel voor mij! Deze zag ik bij ze in de tuin staan en had lichtelijk aangegeven dat ik zoiets ook wel heel erg leuk vind. Dus hadden ze die voor mij meegenomen. En de bladblazer is een nieuw speeltje voor Bart, zoals je ook op de foto’s kan zien! Maar ook mijn tuinwerktafel staat op de gevoelige plaat…

Eerst stonden bij Yvon vele bomen in de tuin, maar deze zijn inmiddels verdwenen en was de bladblazer overbodig. Daarom mochten wij hem hebben. Bart kreeg meteen instructies van mijn vader hoe die met dat ding om moest gaan. Handige is, je kan ermee blazen, maar ook de blaadjes mee opzuigen en deze worden dan versnipperd.

Vandaag heeft Bart de achtertuin ‘even’ gedaan. Alle bladeren uit de achtertuin weggeblazen.

De tuin-werktafel heb ik helemaal zelf in elkaar gezet met mijn mooie roze gereedschapsset! Nu staat hij in de schuur omdat ik het zonde vindt als die meteen deze winter kapot gaat of lelijk wordt door het prachtige typische Nederlandse regenbuien. In het voorjaar mag die in de voortuin (dat is tot nu toe het plan) en dan kunnen er mooie plantjes enzo op. Kan niet wachten!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

46 + = 53

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.