Games & Tech,  Persoonlijk

App Check: Logo Quiz (Android) @ Female-Gamers

Op Female-Gamers hebben we een wekelijks terugkerend item, App Check. Normaal schrijft Yvonne deze, maar als het haar niet lukt neemt iemand uit het team dit over. Ik heb dit al een enkele keer mogen doen en deel bij deze mijn App Check!nnnnHoe goed ben jij in het herkennen van logos? In de Android App Logo Quiz krijg je honderden verschillende logos voorgeschoteld en het is aan jou om deze te herkennen om door te kunnen naar de volgende ronde.rnrn
rnLogo’s van bedrijven.. Je ziet ze overal om je heen in het dagelijks leven. Of ze nu op een auto, post, op tv verschijnen of op een gebouw staan, je kent ze wel, maar soms kan je de link niet helemaal leggen bij welke bedrijfsnaam ze nu horen. De uitdaging in Logo Quiz is dan ook zoveel mogelijk te herkennen. Er zijn er momenteel meer dan 800!rnrn

rnAl enige tijd speel ik deze Logo Quiz App en sindsdien kijk ik steeds meer om mij heen of ik logos uit het spel kan vinden om verder te kunnen komen. Ik heb al heel veel geraden, maar er blijven ook nog een aantal die ik gewoon niet kan plaatsen. Heel frustrerend! Per level zijn een bepaald aantal logos, de ene makkelijker dan de ander, die je moet raden. Bij een bepaald aantal juiste antwoorden ga je naar een volgende level.rnrnKom je er niet uit? Dan is er is de mogelijkheid om gebruik te maken van een hint. Dit helpt niet altijd even veel, de omschrijving is vaak in het Engels en geeft vaak achtergrond informatie over het bedrijf. Dan moet je maar net weten over welke dat gaat. Je kan natuurlijk makkelijk vals spelen door te Googlen. Maar de uitdaging is juist om dat niet te doen.rnVrienden en familie weten vaak ook een hoop. Bij mij thuis raakten ze zo gemotiveerd dat ze zelf ook Logo Quiz zijn gaan spelen. rnrnHet is een langlopende zaak en of ik alle logos ooit uit mijzelf zal gaan raden? Ik weet het niet. Het handige is wel dat ik het spel altijd bij me heb, dus als ik een bekend logo tegenkom, kan ik dit meteen even controleren. Door de vele levels is het dan nog wel zoeken waar dat ene logo ook alweer stond.rnrn

rnLogo Quiz heeft al verschillende updates gehad die het spel echt verbeteren. Hij is uitgebreider geworden en spelfouten zijn eruit gehaald. Want dan is het pas lastig om een logo te raden. Er wordt echt geluisterd naar de feedback die spelers hebben. Regelmatig zijn er nieuwe levels en logo’s toegevoegd.rnrnBubble Quiz Games heeft verschillende variaties uitgebracht op Logo Quiz. Denk aan het raden van autologo’s, logos van voetbalclubs, wereldvlaggen, hoofdsteden en sportclubs als NBA en NFL. De automerken heb ik ook ge├â┬»nstalleerd. Deze is ook zeer pittig, er zijn meer merken dan ik had gedacht.rnrnMocht je een van de Logo Quizen willen spelen op je Android? Dan kan je deze gratis downloaden via Google Play (voorheen Android Market):rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.