Challenges,  Games & Tech

Video Game Challenge #27: Most epic scene ever

Een hersenkraker, want wat is nu de Most epic scene ever. We hebben ons best gedaan om antwoord te geven op deze vraag van onze 30 dagen Video Game Challenge.nnnn
rnPatricia: Het neermaaien van The Lich King in World of Warcraft! Dat vond ik echt zo cool. De cut-scenes er omheen. Samen met mijn game-maatjes zaten we op ventrilo, tactics doorspreken. Nou ja, ik was alleen orders aan het opvolgen, maar toen we hem eenmaal met de vloer gelijk hadden gemaakt vond ik dit erg gaaf. Voor we eraan begonnen ben ik eerst nog even met ‘hem’ op de foto gegaan, als hij eens wist wat hem even later te wachten stond.. Bleef hij vast niet zo rustig zitten!rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.