Challenges,  Games & Tech

Video Game Challenge #5: Feel like karakters

Welk karakter zij jij wel willen zijn als het zou kunnen? Of voel jij je verbonden met een bepaald game-personage? Of misschien cosplay je deze wel eens? Vandaag: Game character you feel you are most like (or wish you were).nnnn
rnPatricia: Er zijn zoveel kick ass karakters dat dit best lastig kiezen is. Maar ik ga toch voor Sylvanas Windrunner uit de World of Warcraft serie. Sylvanas is stoer, sterk en toch ook wel een tikkeltje mysterieus. De voice actress van Sylvanas is Piera Coppola. rnrn

rnrnDe meningen van mijn Female-Gamers collega’s kan je hier lezen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

85 − = 76

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.