Challenges,  Games & Tech

30 dagen De Sims 3 challenge in september

De Sims gaat al enige tijd mee en inmiddels is er een vierde reeks aangekondigd. Ook wij bij Female-Gamers zijn Sims fanaten en delen deze maand onze ervaringen.nnnn
rnIn september geven wij dus 30 dagen lang antwoord op de volgende 30 vragen. Hierbij delen we ook screenshots die we over het algemeen zelf hebben gemaakt. rnrn1 Wanneer startte je met het spelen van De Sims? Waarom ben je het gaan spelen?rn2 Hoe ziet je favoriete Sim eruit?rn3 Leukste en minst leuke leeftijd?rn4 Favoriete (huis)dieren?rn5 Welke buurt speel je het meeste in?rn6 Wat is je favoriete uitbreiding pakket? Welke is de minst favoriete?rn7 Favoriete eigenschappen voor je Sims, minst favoriete.rn8 Gebruik je cheats? Welke gebruik je het meeste?rn9 Favoriete Maxis-made haarstijl? En outfit!rn10 Maak je gebruik van downloads (van fansites)? Of gebruik je Store-items?rn11 Welk huis heb je gebouwd in De Sims 3? Of heb je een favoriet waar je vaak je Sims heen verhuist?rn12 Favoriete ‘species’ een heks, fee, vampier, weerwolf, alien of plantsim?rn13 Wat is doodsoorzaak nummer 1 in jouw Sims families?rn14 Liefde!rn15 Wat is je favoriete seizoen? Waarom?rn16 Gekke bekken/oeps foutje bedankt foto?rn17 Wat is je favoriete accessoires pakket? En de minst favoriete?rn18 Huur je een schoonmaakster of butler in? Of doen jouw Sims alles zelf?rn19 Wat vindt je eigenlijk van de baby-sitters in De Sims?rn20 Heb je nog een leuk verhaal over wat jouw Sim(s) is overkomen?rn21 Familiestamboom? Start je met een een gezin? Of een Sim die single is op zoek naar een man in-town?rn22 Heb je ooit zonder cheats een meerling gekregen?rn23 Waterpretrn24 Zou je iets willen veranderen aan de game?rn25 Screenshot van je favoriete Sim en 3 weetjes erbij.rn26 Uitbreiding of accessoires die er voor De Sims 4 echt bij moeten? Of juist wegblijven?rn27 Sportief met je Sims?rn28 Welke vaardigheid is je favoriet en leren jouw Sims altijd?rn29 Wat is de leukste carrière in De Sims?rn30 Fun!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.