Challenges,  Games & Tech

30 Dagen De Sims 3 #1: Wanneer startte je met het spelen van De Sims?

Op 10 februari 2000 werd De Sims geïntroduceerd op de game-markt. Inmiddels zijn we 13,5 jaar verder, hebben we al drie versies gehad en is een vierde deel aangekondigd. Wanneer zijn wij gestart met spelen?nnnn
rnPatricia Ik speel al vanaf de eerste dag dat De Sims in de winkels kwam liggen. Ik heb de hele Sims 1 en Sims 2 serie in mijn bezit. De Sims 3 heb ik bijna helemaal, op een enkel accessoirespakket na. Die leen ik van mijn schoonzusje en zo is mijn cirkel weer helemaal rond. Als je dan na gaat denken wat het allemaal heeft gekost zou je bijna gaan huilen! Maar omdat ik dus al ruim 10 jaar deze games speel kan ik het aardig handelen.rnrn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.