Games & Tech,  Persoonlijk

Gearview: ROCCAT Hiro Muismat @ Female-Gamers

Onlangs hebben we een aantal ROCCAT-producten mogen ontvangen om te reviewen, voor Female-Gamers. Vandaag deel ik mijn ervaring met de zwart blauwe ROCCAT Hiro muismat.nnnn
rn

rnLooksrnDe Hiro muismat is zwart aan de bovenkant en blauw aan de onderkant. De blauwe kleur vind ik best mooi, maar daar zie je vrij weinig van als je de muismat op je bureau hebt liggen. Het ROCCAT-logo en de naam van het product staan rechtsonder op de muismat afgebeeld. Verder is de Hiro 35 x 25 centimeter en 2,5 mm dik. rnrnMuismat rnOp foto’s ziet de Hiro eruit alsof de bovenlaag van hard plastic is. Maar dat is niet zo, de muismat is erg soepel en flexibel. Op de verpakking kan je voelen van wat voor materiaal het product is gemaakt. Zo voel en zie je bij de zwarte bovenkant dat het geen egale muismat is. Het heeft, zoals ROCCAT het zelf omschrijft, een 3D gevulkaniseerde siliconen bovenkant. De onderkant is van antislip rubber gemaakt. De hoeken zijn rond afgewerkt en je hoort je muis er ook bijna niet overheen glijden. rnrn

rnGebruikrnDe Hiro is krasbestendig en de hoeken zijn zo afgewerkt dat deze intact blijven en niet zullen gaan rafelen of loslaten. Het ziet er stevig uit en je glijdt er soepel overheen tijdens het gamen en surfen. De bovenkant van de Hiro muismat, de vulkanische 3D print, kan in het begin wat ruw aanvoelen. Maar als je eenmaal wat gamers-eelt hebt gekweekt, is dat ook geen probleem meer. rnrnOverigrnWat ik zelf altijd wel fijn vind is dat je je muismat gemakkelijk schoon kunt maken. Omdat de bovenkant van een harde substantie is, maak je hem zo schoon met een vochtige doek.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

31 − 22 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.