Kids

Wie is Woezel en wie is Pip?

Het is maar net wat je bezig houdt natuurlijk. Maar ik vroeg me serieus af wie nu eigenlijk wie is van die leuke hondjes! Inmiddels ben ik erachter!! En wist je eigenlijk dat ze heel leuk zijn en leuk speelgoed hebben?nnnn
rnAls eerste antwoord op de belangrijke vraag.. Woezel is het grijze hondje en Pip de andere! Wij hadden eens een DVD gewonnen in de Postcode Loterij. Met een kleine op de planning was dit voor ons het meest geschikt. Onlangs heb ik de DVD in de speler gedaan en samen met Lieke hier naar gekeken. En wat zijn ze toch schattig!! Ik vind het zelf ook erg leuk om te zien. rnrnNu zijn er nog veel meer leuke spullen van Woezel en Pip! Er is speelgoed, knuffels, boekjes, kleding, beddengoed en nog veel veel meer. Ik zet een aantal artikelen even voor je op een rij!!rnrn

rn

rnrn

rn

rnrn

rn

rnrn

rn

rnrn

rn

rnrn

rn

rnrn

rn

rnrnEr is nog veel meer leuks te vinden op de Woezel en Pip website.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

35 + = 36

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.