Kijk & Luister

50 Shades of Grey verfilming acteurs bekend

De Vijftig Tinten boeken heb ik al gelezen, maar deze gaan ook verfilmd worden. Dat zal er heet aan toe gaan in de bioscoopzalen denk ik. Maar de grote vraag wie speelt ‘haar’ en wie speelt ‘hem’? Inmiddels is er na maanden speculeren dan eindelijk bekend wie de hoofdrollen op zich zullen nemen.

Er gingen zoveel namen rond over het internet. Zo zou actrice Mila Kunis wel interesse hebben in de rol van Anastasia Steele, maar ook Emma Watson (Harry Potter) zou interesse hebben in deze rol. Voorde rol van Christian Grey gingennamen rond als Ryan Gosling, Bradley Cooper, Matt Bomer (WAUW), Channing Tatum, Robert Pattinson en Ian Somerhalder.rnrnOp Youtube kwam ik wel terecht op wat filmpjes waarin je Matt Bomer en Alexis Bledel ziet als Ana en Christian. Her en der staat erbij dat het de officiële trailers betreft, maar er staat dan wel bij dat ze ‘fan-made’ zijn.

Wie zijn het nou?!
De dame die Anastacia Steele zal spelen is Dakota Johnsen en Christian Grey zal vertolkt gaan worden door Charlie Hunnam. Nu heb je altijd een beeld bij mensen als je een boek leest. Je krijgt wel een omschrijving hoe iemand eruit ziet, maar je vormt toch een eigen karakter en omgeving. Ik ben dus erg benieuwd hoe het er in de film uit zal gaan zien en eraan toe zal gaan.

Ik heb wat foto’s bewonderd van Charlie Humma, en moet toegeven, het ziet er best aangenaam uit! Natuurlijk is Dakota ook niet heel verkeerd om naar te kijken, haha. Veel boekwurmen zijn het niet helemaal eens met de keuze van deze twee acteurs. Maar het gaat niet alleen om de looks! Er moet, volgens producer Dana Brunetti, ook gelet worden op het talent, of ze beschikbaar zijn (en niet al andere producties op de planning hebben staan), hoe graag ze de rol willen spelen (gezien de boeken en de scenes, kan ik me voorstellen dat niet iedereen dat wil laten zien) en de chemie tussen twee acteurs (ook wel belangrijk).

Dat gezegd te hebben is het wachten op een trailer en eventuele gelekte beelden van de film. De première van 50 Shades of Grey staat gepland voor 1 augustus 2014.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.