Kids

Mama Mazzeldagen bij Prenatal bijna van start!

Vanavond zal online de Prenatal Mama Mazzeldagen Prenatal actie van start gaan. Morgen zal de actie in alle winkels van start gaan. Acties zijn leuk, maar wat houden deze Mamma Mazzel dagen nu in? In elk geval tot 40% korting op bijna alles! Kinderen zijn nu eenmaal duur, dus dit soort acties zijn mooi meegenomen.nnnn
rnOp de website staan helaas niet alle producten, maar er is wel een folder die je hier kan vinden waar veel aanbiedingen in staan. Ondanks dat kan je al wel vanavond vanaf 21:00 uur aan de slag via het internet. E anders heb je een mooie reden om eens bij de Prenatal in de buurt langs te gaan.rnrn500 x 500 MMD PrenatalrnGoed, tot 40% korting klinkt goed, maar er zijn ook producten waar je 10% of 20% korting op krijgt. Zo krijg je onder andere 20% korting op babyfoons, traphekjes, slaapzakken, spulletjes voor het bed/ledikant en speelgoed. Natuurlijk krijg je op veel meer artikelen korting, maar dan moet je even kijken op de website of in de folder.rnrnMaar wat als je nu een product leuk vindt die niet meegaat in de Mama Mazzeldagen actie? Dan krijg je op 1 artikel naar keuze 10% korting! Hiervoor kan je de kortingscode: mazzel 10% gebruiken. rnrnDe actie loopt t/m 30 maart, dus 4 dagen pret en een mooie kans om heel veel in te slaan voor jezelf of voor een iemand in je omgeving die je een leuk cadeautje wilt geven. Ik ga ook zeker even snuffelen tussen de producten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

28 + = 31

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.