Persoonlijk

Blauwe Maandag: Hier word ik blij van

Het is vandaag ook echt Blauwe Maandag! Een sombere dag voor vele maar je kan er ook een positief tintje aan geven. Zo heb ik een tiental dingen (ik weet er nog veel meer) waar ik blij van kan worden. Natuurlijk met een blauw tintje zoals het op mijn Blauwe Maandag hoort.

Bed, slapen, relaxen

bluemonday_blauwemaandag_bed
Bron foto

Wat kan ik blij worden van een lekker bed, heerlijk om in te slapen en te relaxen! Iedere ochtend is het hier een heel ritueel waarbij onze dochter bij ons in bed komt en lekker gaat stuiteren op haar vader. Dat zijn ook van die mooie momenten die ik deel met mijn gezin waar ik heel blij van kan worden.

Kitten of Katje

bluemonday_blauwemaandag_kitten
Bron foto

Op de foto nog zo klein met blauwe ogen! Maar ik vind kittens zo fantastisch. Ze zijn zo lekker speels en knuffelig en zacht. Zo is mijn Bouncer al 9 jaartjes oud en is echt een knuffelbeest als het hem uit komt. Hij ligt lekker te luieren en is zo eigenwijs en vadsig!

Knuffelen

bluemonday_blauwemaandag_knuffelbeer
Bron foto

Je kan natuurlijk knuffelen met een zachte beer. Maar ik geef de voorkeur aan de knuffels van mijn dochter en mijn man!

TV, Films en Series

bluemonday_blauwemaandag_tv
Bron foto

Ik kijk graag naar series, veel zijn comedy gerelateerd omdat ik van lachen houd. Op TV kijk ik naar diverse programma’s en series maar vaak ook met een lach erin. Op het gebied van films staat de ‘RomCom’, de Romantische Comedy, centraal. Ik hou er zo van! Zo lekker voorspelbaar. Een enkele actiefilm kan ik ook wel waarderen.

De zon!

bluemonday_blauwemaandag_zon
Bron foto

Zelfs een sombere dag kan opgevrolijkt worden door de zon. Ik hou er van als de zon schijnt. Wat kan het heerlijk zijn als je in de auto zit en de zon schijnt zo lekker op je. Of gewoon lekker buiten lopen in het zonnetje. Als je op de ‘Bron foto’ link klikt kom je bij diverse zonnige plaatjes uit, daar moet je wel blij van worden.

Speelgoed/Speelmomenten

bluemonday_blauwemaandag_speelgoed
Bron foto

Wat kan ik er van genieten als mijn dochtertje aan het spelen is of het nu is met d’r Duplo, d’r pop of haar keukentje is, ze gaat er helemaal in op. Ze praat zo lekker tegen zichzelf en kan zo lekker haar fantasie laten gaan. Zo mooi om te zien en wat is het kinderspeelgoed leuk!! Ik kan ook wel tijden in een speelgoedwinkel rondlopen, kijken wat leuk is voor haar of waar we samen mee kunnen spelen. Helemaal kan ik genieten als papa en dochter weer aan het keten zijn met elkaar door het huis, dat is liefde en genieten, daar word ik ook blij van.

Goedzittende Jeans

bluemonday_blauwemaandag_jeans
Bron foto

Hoe lastig is het om een goed zittende jeans te vinden? Een uitdaging die ik al meerdere malen ben aangegaan. Voordat ik zwanger werd kwam ik de jeans van VERO MODA/ONLY tegen. Deze shops hebben jeans in hun assortiment die ik zeer prettig vind dragen. Nu liggen ze in een verhuisdoos en moet ik wachten tot ik ‘uitgezwangerd’ ben om te weer te dragen, maar deze fijne broeken liggen in elk geval op me te wachten.

Kaartjes

bluemonday_blauwemaandag_kaartje
Bron foto

Het sturen van en kaartje vind ik leuk maar het ontvangen van een kaartje vind ik nog leuker! Daarom is Postcrossing ook zo leuk om te doen. Je krijgt kaartjes uit verschillende landen en ik stuur dan ook weer iets naar een ander iemand toe in Nederland of het buitenland. Leuke hobby, die niet eens zo heel veel geld hoeft te kosten.

Cadeautjes

bluemonday_blauwemaandag_cadeau
Bron foto

Het is leuk om cadeautjes te geven en iemand blij te maken. Maar het is ook leuk om een cadeautje te krijgen. Nog leuker kan het zijn om jezelf gewoon een cadeautje te geven, iets wat je altijd al leuk hebt gevonden, iets nutteloos maar lolligs of jezelf verwennen met een stukje chocolade.

Bloemen

bluemonday_blauwemaandag_bloemen
Bron foto

Wat bloemen kunnen niet alleen je huis opfleuren ook ik kan er blij van worden. Nu staan er op de foto ‘blauwe bloemen’, alleen vind ik het paars. In de ‘bloemerij’ zijn dus paarse bloemen, blauw. Gek! Het maakt ook niet uit het gaat om het geheel.

Dit zijn nog maar 10 dingen waar ik erg blij van kan worden maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Het hoeven geen grote dingen te zijn, iets kleins als een hapje chocolade, de geur van je badschuim of een glimlach van iemand op straat kan ook al fijn zijn.

Waar geniet jij van?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

56 − 47 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.