Kids

Handleiding oude LEGO sets online

Wat heb ik veel met LEGO gespeeld! Het maken van dorpen vond ik het leukste om te doen. Huizen maken, inrichten verhalen er omheen bedenken, heerlijk om zo creatief bezig te zijn. Nu staat het ‘oude LEGO’ bij mijn moeder thuis, wachtend op de volgende generatie om het weer te gaan gebruiken. De vraag is alleen hoe bepaalde gebouwen in elkaar gezet moeten worden, de handleidingen ben ik natuurlijk allang kwijt. Tot nu!

Het is zo dat je op een website genaamd Let’s Build it Again verschillende handleidingen terug kan vinden van ‘vroeger’. Het is opgedeeld in de thema’s die LEGO uit brengt, al wist ik niet bij welk thema ik moest zoeken. Uiteindelijk na wat gokjes kwam ik bij een aantal sets uit waarvan ik zeker weet dat ik ze in de grote ton LEGO heb zitten en kan ik ze straks samen met onze nieuwe generatie LEGO-bouwers opbouwen.

Aantal van de sets:

lego_handleiding_auto_sport_coupe
LEGO Sport Coupe auto 6530

lego_handleiding_fietsshop
LEGO Fiets Shop 6699

lego_handleiding_eiland
LEGO Eiland 6260

lego_handleiding_schatkist
LEGO Begraven Schatkist 6235

Het is ook leuk om te zien dat van de kleine setjes die je eens hebt gekregen, zoals de schatkist set dat je die ook aan je collectie toe kan voegen. Ook kan je even kijken hoe een bepaald item gebouwd is, kan je altijd proberen om hem even na te bouwen. Nu nog even op zoek naar de handleiding van de LEGO trein van mijn broertje en ik ben er vast klaar voor!

Neem dus een kijkje op de website: Let’s Build it Again en laat weten welke sets jij allemaal ooit in je bezit hebt gehad.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.