Kids

Voorjaarsmode Zeeman & HEMA Boys vs. Girls

Kinderen groeien als kool! Voor je het weet is je kleintje alweer toe aan een volgende maat en waarom dure merken kopen als je bij de Zeeman of HEMA ook leuke items kan aanschaffen voor een leuk prijsje? Er zijn natuurlijk nog meer winkels met leuke betaalbare kleding, maar voor dit item heb ik wat leuks uitgezocht bij de HEMA en Zeeman.

 

zeerman_voorjaar2015_meisjesZeeman Girls

 

zeeman_voorjaar2015_jongensZeeman Boys

Bij de Zeeman heb je hele leuke kleding voor hele scherpe prijzen. Een nadeel vind ik zelf dat als je een kleine hebt die niet zoveel taille heeft, je de broeken niet met een knoopsgat elastiek in kan nemen. Oftewel de broek zakt veelal af. Maar de tops zijn vaak wel goed! Omdat je kleine natuurlijk groeit als kool heb je regelmatig nieuwe items nodig en zo kan je voordelig en toch leuk shoppen. Ook blijft de kleding van de Zeeman goed na een x aantal keer wassen. Shop hier online voor deze Zeeman baby items.

 

hema_voorjaar2015_meisjesHEMA Girls

 

hema_voorjaar2015_jongensHEMA Boys

HEMA is ook een favoriete winkel waar ik graag kom. Ook hier zijn hele leuke items voor kinderen te koop. Zulke lieve kleding voor de meisjes en stoer voor de jongens. De mooie groene kleur in combinatie met jeans, roze en grijs, I love it!! De mode is ook betaalbaar en blijft ook na een aantal keer wassen mooi. Je kan leuk mixen en matchen, sla dus je slag bij de HEMA voor deze leuke baby items.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 14 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.