Kijk & Luister

Release datum voor de opvolgende Fifty Shades films

De boeken heb ik al tweemaal gelezen, de eerste film is al een tijdje uit en ik heb hem nog steeds niet gezien! Maar de opvolgende twee delen, Fifty Shades Darker en Fifty Shades Free, zijn aangekondigd en ook fijn is dat beide hoofdrolspelers Dakota Johnsen en Jamie Dornan zullen in elk geval weer van de partij zijn.

De regisseur van de eerste Fifty Shades films zal wel worden vervangen. De man van de schrijfster E.L. James zal deze rol op zich nemen. De eerste film heeft 524 miljoen euro in het laatje weten te brengen. De films staan gepland voor 10 februari 2017 en 9 februari 2018, iets om dus naar uit te kijken de komende jaren.

Laat de trailers maar komen en wie weet ga ik binnenkort toch nog eens de film bekijken…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

40 − = 32

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.