Games & Tech

Review: Dedede’s Drum Dash Deluxe (3DS) @ Female-Gamers

Een hele game gebaseerd op een mini game uit Kirby: Triple Deluxe, dat is Dedede’s Drum Dash Deluxe. Probeer het ritme vast te houden uit de Kirby-serie en timing is de sleutel om de levels door te komen!

img_dedede_drum_dash_deluxe4

Ik moet bekennen dat ik, voor zover mijn geheugen het toelaat, nog nooit een Kirby game heb gespeeld. Dat ik dus in de huid kruip van ene King Dedede is voor mij dus niet belangrijk, waardoor ik met een frisse blik ook naar de game kan kijken, denk ik.

img_dedede_drum_dash_deluxe3

Wat moet je nu doen? Je gaat van A naar B en moet hierbij springend op trommels obstakels vermijden en finishen. Door het gebruik van je A-knop spring je hoog en als je goed weet te timen en bij je landing nogmaals op de A-knop drukt spring je nog hoger. Zo spring je door de wereld heen en verzamel je ondertussen zoveel mogelijk munten.

img_dedede_drum_dash_deluxe2

Het uitdagende is dat de drums verschuiven voor je er op kan landen, frustrerend als de pest! De vliegende beesten zijn nog wel te vermijden, mits je dus goed weet te timen, maar om geen brokken te maken is een hele uitdaging.

img_dedede_drum_dash_deluxe1

Je kan de levels, zeven in totaal, altijd nog een keer spelen om je eigen score te verbeteren of meer achievements vrij te spelen. Denk aan finishen binnen een bepaalde tijd en/of een bepaald aantal munten verzamelen, best een uitdaging! Na deze zeven levels was de game al voorbij, dacht ik. Waardoor ik hem meteen al te kort vond maar er werd nog een wereld voor me geopend!

Patricia’s oordeel: review_cijfer_6.0
Het is geen grote uitgebreide game. Het is simpel, ziet er super kleurrijk uit en brengt een gezellig muziekje met zich mee. Na een paar levels gespeeld te hebben vond ik het wel voldoende, het is elke keer hetzelfde liedje. Wat wel aardig is, is dat de levels naarmate je verder komt ook steeds pittiger worden en zie die dan achievements maar eens te verzamelen. Dan ben je nog wel even bezig.

+ Voor stuiterende verzamelaars is het een ware uitdaging om alle levels door te gaan en alle medailles te behalen.

– Als je geen gevoel hebt voor timing!

Kopen als je: graag alle hoeden voor King Dedede wilt verzamelen en alle deuntjes uit Kirby wilt horen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 − = 14

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.