Persoonlijk

Mijn eerste dag als 35-jarige

Vandaag is de dag dat ik 35 jaar ben geworden! Happy b-day to me!! Ik doe weinig aan mijn verjaardag maar toch is het fijn als mensen aan je denken. De dag start zoals altijd, samen ontbijten. Lieke en Bart hebben in de ochtend croissantjes gemaakt en de tafel gedekt, met een sapje in een ‘sjiek’ glas. Ik mocht dus nog even lekker in bed liggen om langzaam wakker te worden.

Na het ontbijt werd de kleine Aaron wakker en werd het tijd om hem de fles te geven en te knuffelen. Het ochtendritueel ging verder met het klaarmaken van Lieke en Bart voor school (peuteropvang) en werk. De ochtend was voor mij. Even gauw de stofzuiger door het huis jagen en lekker op de bank neerploffen met mijn kleine mannetje.

Tijd voor de serie ‘In the Middle’, love the Hecks!! Ik neem het op zodat ik mini-marathons kan houden en er naar kijken. Het werd tijd voor Aaron z’n dutje dus die in bed gedaan en weer lekker verder kijken. Dingen die moeten heb ik even laten liggen. Ik ben jarig, dan mag dat, toch? Ik vind van wel. Hoewel de keuken een chaos is, maar ik heb nog uuuuren de tijd om op te ruimen.

Ondertussen heb ik lieve telefoontjes gekregen, apps en zie ik dat ik heel veel berichtjes heb op Facebook, die ga ik later allemaal bedanken, ik doe nog even niets. Lieke moet opgehaald worden van school en dan ga ik nog wat boodschapjes halen.

In de middag heb ik de keukenchaos maar doen verdwijnen en kreeg ik nog visite! Gezellig!! Ik vier m’n verjaardag ook niet echt, vind het lastig mensen uit te nodigen. Het is lastig om in een feestmaand jarig te zijn. Je ziet de mensen rondom Sinterklaas en/of Kerst en ik wil ze het dan ook niet nog eens verplichten om langs te komen, het mag altijd! Dus vier ik vaker mijn verjaardag, vandaag, zaterdag nog een beetje, met Kerst.

Hoewel ik een beetje tegen mijn verjaardag op zag… Ik woon nu tenslotte in Apeldoorn in plaats van mijn vertrouwde Groningen en mis mijn familie wel op zo’n dag. Gelukkig hebben we telefonisch contact gehad en zie ik ze sowieso met de Kerst weer.

Het was uiteindelijk een fijne dag en ik heb leuke cadeautjes gekregen! Bedankt allemaal voor de felicitaties op en via diverse media. Ik smikkel nog even een stukje chocolade op en ga zo lekker richting mijn bedje.. Ik ben tenslotte alweer een jaartje ouder geworden hé, hihi!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.