Persoonlijk

Patries.nu bestaat alweer 10 jaar!!

Bijzonder hoe de tijd alweer vliegt! Maar vandaag, 11 maart, bestaat mijn blog/website/stukje internet alweer 10 jaar. In elk geval heb ik 10 jaar geleden mijn eerste bericht op Patries.nu geplaatst. Wat een mijlpaal, tijd om even terug te kijken naar 10 jaar geleden. Dan mag een foto van mij, van 10 jaar geleden ook niet ontbreken, yikes!!

In de tijd dat ik dus ‘blog’, zijn er 1268 berichten geplaatst. Ik loop nog steeds achter met alles wat ik wil delen, ook al staat het nog steeds op de planning, denk ik dat het een hoop ‘Throwback Thursdays’ gaan worden. Dan heb ik wel flink wat content.

Ik heb diverse systemen gebruikt en ben nu blij met mijn WordPress theme, waarbij ik mijzelf onlangs op een nieuw theme heb getrakteerd (mocht het je nog niet zijn opgevallen). Ik kan diverse WordPress plugins gebruiken om de website naar mijn wens te laten functioneren.

Omdat ik even terug wilde blikken naar het jaar 2007 heb ik vanmorgen wat foto’s bekeken. Niet alles klopt meer omdat ik de juiste datum niet kan achterhalen maar in grote lijnen vast wel. Als ik de foto’s dus mag geloven hebben we een hoop gedaan in een jaar tijd.

* De sporthal in Lewenborg was afgebrand
* We gingen naar een familiedag van Heineken
* Mijn moeder werd 50
* We hebben veel in de tuin (van ons huis in Groningen gewerkt)
– Schutting plaatsen
– Terras verhoogt bij het huis
– Terras rondom het grasveld gelegd
– Voortuintje opgeknapt
* Er lande een luchtballon in de weilanden achter ons huis (in Groningen)
* We zijn een weekend Huttenheugte geweest met mijn familie
* We gingen naar dierentuin Emmen
* We zijn naar Texel geweest met mijn schoonfamilie
– Daar bezochten we een museum
– Ik heb een een heel groot paard gereden (en gepoetst enzo)
– Op het strand gewandeld
– Oud & Nieuw gevierd
* We hadden drie huisdieren, Spikey (rode kater), Bouncer (huidig monster) en Pepper (ons hondje)
– Er kwamen ook nog ganzen, kippen, een pony en fazanten langs

De komende dagen zal ik er vast nog wel aandacht aan besteden middels wat fotootjes. Maar dan staat dit bericht in elk geval online en ben ik blij, in jubelstemming en trots op mijn stukje internet. Ik vind het vooral fijn om wat te rommelen aan de site en zo nu en dan terug te blikken op wat we allemaal hebben gedaan in de afgelopen jaren.

Diverse bloggers doen aan een give-away als ze een jubileum hebben, maar hey, ik heb geen (product)-sponsoren voor mijn stukje internet dus too bad! Hier is niets te halen, hihi.

Anyway, gefeliciteerd voor mij en een knuffel voor iedereen die zo nu en dan langs komt en wellicht een berichtje achterlaat hier op mijn site of op Facebook, ik waardeer dat enorm.

Dank jullie wel <3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.