Maandoverzicht,  Persoonlijk

Dit was februari 2020 – Jarige Jet, traktatie, lammetjes en kleuren

Aan het einde van deze maand was het druk! De voorjaarsvakantie was voor het midden van het land en dat werd bijna een hele feestweek rondom Lieke haar verjaardag. 8 jaar is ze alweer en dat hebben we gevierd. Daarnaast werden de eerste lammetjes geboren, moest er natuurlijk op school getrakteerd worden en een kinderfeestje georganiseerd. Kijk je mee naar onze maand februari?


3 februari: Neefje J was op visite, we moesten nog even een paar boodschapjes doen en dus ging ik met drie kids op pad. We kwamen langs de etalage van Skolekids, die mooi versierd is met LEGO! Daar moet je wel even een blik in werpen.


9 februari:
Samen met oma ging zoonlief met zijn neefje en nichtje naar de voorstelling over de kleine mol, die wil weten wie er op zijn hoofd heeft gepoept. Lieke was er al eerder geweest, nu mochten de andere kleinkindjes heen. Ze vonden het fantastisch. Foto is genomen door oma.


13 februari: Met de klas van Lieke gingen we naar de voorstelling Uilskuiken in het Orpheus. De voorstelling was met een gebarentolk en de klas had ook een paar gebaren geleerd. Wij volgen thuis ook een gebaren challenge (online) en degene die ons dit leert (Bianca) was ook in de zaal aanwezig. Superleuk en ik werd lichtelijk star struck, toen ze langsliep, hihi.


14 februari: Valentijnsbal op school! Haar in de ‘krul’, glitterjurk aan, nageltjes gelakt en wat make-up op en dochterlief was er klaar voor. Zoonlief ook hoor, maar daarbij hielden we het bij een frisse outfit en de haartjes de lucht in. Ze hebben heel veel plezier gehad!


15 februari: Tijdens het verjaardagsweekend van ons nichtje en de opa van Bart (die 90 is geworden) konden we op de boerderij bij mijn zwager en schoonzusje ook weer even gluren bij de lammetjes.


15 februari: Kijk dan hoe schattig! Een drieling voor deze mama schaap.


20 februari: Soms is het gewoon heel fijn en relaxt om een kleurplaat te kleuren. Ik heb een aantal kleurboeken liggen en had nu zin om met potlood te gaan kleuren. Je kan dan makkelijk lichte en donkere tinten aanbrengen met je potlood.


20 februari: Voorbereidingen treffen voor de traktatie van Lieke. Ik had deze leuke doosjes besteld, die wel allemaal ‘even’ gevouwen moesten worden. Wat erin zat, kan je hier in dit stukje lezen..


21 februari: Naast de doosjes voor de traktatie had ik ook deze spiegeltjes besteld voor Lieke haar feestje die de meiden fantastisch hebben versierd. Meer over het feestje is natuurlijk hier te lezen. (link volgt)


27 februari: Wederom een kleurplaat, zou ik een drukke maand hebben gehad ofzo? Maar deze is van Hannah Lynn, die je gratis kon downloaden. Voor deze kleurplaat heb ik gebruik gemaakt van stiften van de Action.


27 februari: Als je jarig bent mag je kiezen wat we gaan eten. Lieke wilde wel graag weer pannenkoeken eten, alleen op de dag zelf leek ons dat niet een heel geslaagd plan, dus gingen we de dag ervoor uit eten. Daarbij logeerde Lieke haar vriendinnetje Y ook bij ons en was dit natuurlijk extra leuk om te doen. We gingen pannenkoeken eten in Ugchelen.


28 februari: De verjaardag van Lieke! Via mijn schoonzusje kwam ik in aanraking met de dame die deze taart heeft gemaakt voor ons. Hoe gaaf is deze? Meer foto’s en waar je de taart kan bestellen, lees je hier.. (link volgt)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

57 + = 66

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.