Challenges,  Persoonlijk

30 DBC – Dag 23: 3 dingen waar ik verdrietig van word

Waar word je verdrietig van? Soms zijn dit dingen die me meteen aangrijpen maar aan veel dingen kan je niets aan doen. Al die ellende in de wereld is hopeloos en daar kan ik heel verdrietig van worden. Maar ik kan ook heus verdrietig worden als ik me heel hard heb gestoten.

Over het algemeen ben ik vrolijk, niet veel verdrietig maar sinds de kinderen er zijn ben ik nog wel gevoeliger geworden. Nog meer?! Jazeker! Tranen met tuiten heb ik gehuild bij Free Willy en Titanic.. Eigenlijk volg ik ook geen nieuws, er is zoveel ellende in de wereld waar je niets aan kunt doen en onschuldige mensen het slachtoffer van zijn. Ik wil aan dit soort geneuzel eigenlijk weinig woorden kwijt, maar dit maakt me soms heel verdrietig. De wereld is misschien iets te groot geworden..

Waar ik ook verdrietig van kan worden is onbegrip en pesten. Onbegrip van mensen die denken beter te weten en zich beter voelen dan anderen. Want dat zijn er best veel, iedereen bemoeit zich met elkaar, doodvermoeiend en ook erg verdrietig. Onrecht kan ik ook niet tegen, het allemaal te verdrietig voor woorden..

Maar ook als ik me heel hard stoot kan ik er verdrietig van worden. Ik ben soms heel lomp en onhandig dus dat ik me dagelijks wel bezeer is aanwezig! Meestal lach ik erom, maar een hele enkele keer moet ik een traantje laten, verder ben ik heel stoer hoor als de kinderen erbij zijn.

Banner: Pixabay

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.