Persoonlijk,  Speciale Dagen

Stop de persen!! Over 3 maanden ben ik alweer jarig

Zodra de zomervakantie voorbij is en het september is geworden, de R in de maand, is het jaar voor mij al bijna voorbij. Niet dat ik in een winterslaap, of nou ja, herfstslaap terecht kom, maar de tijd gaat gewoon zo razendsnel. Het najaar gaat van start en dan is mijn verjaardag onderweg. Niet dat ik er uitgebreid iets mee doe, gewoon voor wat familie die wil komen. Ook al hou ik inmiddels niet meer goed bij hoe oud ik nu echt ben, het blijft een beetje speciaal.

Ik ben dus op 17 december jarig en niet dat dat alleen al feest is. Ik ben in de meest drukke feestmaand van het jaar jarig natuurlijk. Het is een waar cadeautjesfestijn waarmee we op 5 december aftrappen met het vieren van Sinterklaas zijn verjaardag, dan ben ik jarig en dan is het kerstmis en vaak dan komen er ook nog wat pakketjes voorbij. Vrij snel komt de jaarwisseling voorbij en is het alweer januari. En voor je het weet is het alweer maart (zei een wijze vrouw eens tegen mij!) en dan is het ook al bijna weer zomer.

Zoals je al eens eerder hebt kunnen lezen in mijn bericht over lijstje.nl hou ik dus het hele jaar door mijn lijstje up to date (voor zover me dat lukt!) Ik ben namelijk dol op cadeautjes, op verrassingen iets minder omdat ik daar niet zozeer de regie over heb. Ik ben lang niet meer zo controlfreakerig als ik vroeger was, maar zo in de spotlight staan is soms een beetje akward. Vandaar dat ik blij ben met het bijhouden van een lijstje.

Vandaag is het dus nog 3 maanden voor ik jarig ben en ben ik alweer druk met mijn wishlist bij te houden. Ondanks dat ik probeer te minimaliseren heb ik heus dingen nodig! Nieuwe boeken koop ik niet, die bewaar ik voor het einde van het jaar. Onlangs kwam ik nog wat leuke kleurboeken tegen die ik nog op mijn lijst(jes) ga zetten. Verder de verzorgingsproducten die ik lekker vind die ik weer ga vragen, reuze handig om een voorraadje te hebben en misschien dit jaar nog een kledingbon ofzoiets. Oh en een abonnement op een tijdschrift, is ook leuk!

Ik hou gewoon van het krijgen van cadeautjes, zeker als deze ook nog eens op mijn wensenlijstje staan! Want dan ben ik dubbel zo blij! Het is in elk geval tijd om de feestdagenplanning toch echt te gaan vullen, iedereen is druk en de tijd gaat al zo snel.

Wanneer ben jij jarig en hou jij ook een lijstje bij?

Banner: Pixabay

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 54 = 58

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.