Leestafel

Leeslijst: Dit heb ik gelezen in oktober 2021

Natuurlijk heb ik in oktober ook de nodige boeken gelezen. Het zijn er alleen maar 14, ik had het namelijk ook erg druk met het schrijven van een verhaal voor een verhalen wedstrijd waar ik aan mee doe. Dus kwam het lezen soms op een lager pitje te staan, al is 14 boeken voor sommige lezers alsnog behoorlijk veel.
Omdat ik op dit moment mijn blog aan het bijwerken ben, plaats ik op een later moment linkjes naar de boeken toe.

Bad Romance Serie van Shanna Bell
– 1. De Leider (Gio & Jazzy)
– 2. De Beschermer (Hector & Mary)
– 3. De Gokker (Luca & Tess)
– 4. De Players (Vince, Sy & Carmen)

Stealing Valentine van Madison Faye

Mate Marked van Georgette St. Clair
Een shifters verhaal, vond hem niet heel erg spannend of boeiend eigenlijk.

Roommate van Sarina Bowen
Dit is weer een pareltje van schrijfster Sarina Bowen. Dit verhaal is mooi, boeiend, liefdevol en hilarisch! Ik heb me af en toe rot gelachen om me het volgende moment weer te laten ontroeren door de heren uit dit verhaal. Dit is een M/M romance.

Dirty Billionaires Box Set van Fiona Murphy
– His Dirty Demands (Cecare Sabatini)
– His Dirty Promises (Enzo Sabatini)
– His Dirty Bargain (Dante Sabatini)
– His: Dominic (neef van de Sabatini’s)
– His: Tony (vader van Dominic)
– His: Luca (zoon van Tony)

FC Livius reeks van Stefanie van Mol
РVerleid me (Am̩lie & Oliver)
– Verover me (Mauro & Zita)
– Vergeef me (Yara en Louis)

The Bromance Zone van Lauren Blakely
Twee vrienden, een tripje naar een feest en stranden in een vakantiehuis. Ook dit is een M/M romance die fijn leest. Net als de meeste boeken van Lauren Blakely

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.