Leestafel

Ruim 145 boeken gelezen in 2020

Op het wereld wijde web kom ik diverse lijstjes tegen met leesdoelen, of leesplannen voor het komende jaar. Ik heb geen leesdoel, hoewel ik inmiddels wel ruim 800 boeken op mijn nieuwe Kobo e-reader heb staan, was ik toch wel nieuwsgierig hoeveel boeken ik afgelopen jaar heb gelezen, voor zover ik dat heb bijgehouden.

Enkele (korte) verhalen, bouquet romannetjes of diverse andere boeken, heb ik niet op mijn blog vermeld. Het kan zijn omdat het echt niets was, of een heel kort verhaal of omdat ik het gewoon niet wilde delen. Toch kom ik uit op maar liefst 146 boeken die ik heb gelezen afgelopen jaar, tenminste waarover ik iets heb geschreven op mijn blog. Dus ik denk dat ik wel over de 150 heen ga, maar omdat ik niet alles – alles heb gedeeld, is het toch meer de 145 (mooi afgerond toch) boeken. Shocking!!

De onderstaande boeken heb ik allemaal gelezen in 2020! Geselecteerd op de voornaam van de auteur, met de daarbij behorende series, kan je het gehele overzicht hieronder bewonderen. Omdat ik ook in het Engels lees (dan gaat er een nog grotere wereld voor je open!) heb ik dat er even bij gezet. Hoewel ik dus veel series blijk te lezen, heb ik ook enkele stand alones gelezen, boeken die dus niet bij een serie horen en makkelijk los te lezen zijn. Hoewel je de meeste boeken van de series ook los zou kunnen lezen, raad ik in de meeste gevallen aan om het op de juiste volgorde te lezen.

Met een heb ik ook nog eens aangegeven welke series of boeken, ik echt heel fijn vond om te lezen. Smaken verschillen!! Het kan dus maar zo zijn dat het totaal niet in jouw straatje past. Dat heb ik dan ook wel weer met de boeken uit een serie waarbij het eerste deel me al niet weet te pakken, dan hoeft de rest eigenlijk ook al gauw niet meer.

Anne Zaires
Verwrongen trilogie (3 delen)
– Verwrongen
– Verscheurd
– Verbonden

Gevangen trilogie (3 delen)
– Gevangen
– Gebonden
– Geclaimd

Mijn Kwelling serie (2/4 delen)
– Mijn Kwelling
– Mijn Obsessie

Audrey Carlan
Calander Girl serie (12 delen)
– januari t/m december

Aurora Rose Reynolds
Mayson Broers serie (4 delen)
– Asher
– Trevor
– Cash
– Nico

Belle Andre
Sullivan serie (1/7 delen)
– Op het eerste gezicht – deel 1

Beth O’Leary
Veel Liefs (stand alone)

C. Hallman
– Deze Kerst (stand alone)

Cara Connelly
– Hart tegen Hart (stand alone)
– Stap voor Stap (stand alone)

Cecilia Campos
Bad Girls serie
– Kwijt

Elle Kennedy & Asrina Bowen
Hij serie
– Hij
– Wij

Elle Kennedy
Out of Uniform serie

– Set 1-3
– Set 4-6

Geneva Lee
Royal Serie (3 delen)
– Royal Love
– Royal Desire
– Royal Passion

Hannah Hill
– Kerstborrel (stand alone)

Izzy van der Horst
– Hoogspanning (stand alone)

Jessica Clare
Miljonairsclub serie (6 delen)
– Gestrand met een miljonair
– Het meisje en de miljonair
– In bed met een miljonair
– Er was eens een miljonair
– De romantische miljonair
– Een nacht met een miljonair

Miljonairs en bruidsmeisjes serie (5 delen)
– De maagd en de miljonair
– Hoe tem je een miljonair
– De miljonair zoekt een bruid
– De misstap van de miljonair
– De vrijgevochten miljonair

Kendall Ryan
Heerlijk Stout (4 delen)
– Heerlijk stoute leugens
– Heerlijk stoute liefde
– Heerlijk stoute begeerte
– Heerlijk Stout voor eeuwig

Lauren Blakely
The One Love Collection
– De Sexy One (stand alone) (Engels)
– De Hot One (stand alone) (Engels)
– The Knocked up Plan (stand alone) (Engels)
– Come As You Are (stand alone) (Engels)

Lilia Moon
Zwicht serie
– Geketend 1

Liz Hartevelt
Ongetemd (stand alone)

Lucinda Riley
Zeven Zussen serie (1/7 delen)
– Zeven zussen – deel 1

Marique Maas
Muren van Glas (3 delen)
– De ontmoeting
– Harde grenzen
– Bestemming

Maya Banks
Overgave trilogie (3 delen)
– Laat me nooit meer los
– Ik geef me over
– Voor altijd van jou

Ademloos trilogie (3 delen)
– Geheim verlangen
– Gevaarlijke liefde
– Vurige obsessie

Meghan March
Mount serie (3 delen)
– Genadeloze Koning
– Zondig Koninkrijk
– Rebelse Koningin

Miranda Hillers
Blingg serie (5 delen)
– Het geeft niet
– Breek mijn hart niet
– Vergis je niet
– Niets is wat het lijkt
– Kijk niet achterom

WWW serie (1/4 delen)
– Dex

Natasha Knight
– Devil’s Bargain (stand alone) (Engels)

Benedetti Maffia (5 delen)
– Salvatore (Engels)
– Dominic (Engels)
– Sergio (Engels)
– Killian (Engels)
– Giovanni (Engels)

The Amado Brothers (3,5 delen)
– Dishonorable (Engels)
– Corruptible (Engels)
– Betrayed (prequal Unhinged) (Engels)
– Unhinged (Engels)

Mine & His serie (2 delen)
– Mine (Engels)
– His (Engels)

Natasha Madison
Flirten met.. serie
– Flirten met de baas
– Flirten met de playboy

Soulmate serie (4 delen)
– Onafwendbaar
– Onafscheidelijk
– Onweerstaanbaar
– Onvoorspelbaar

Dit is.. serie
– Waanzin

Penelope Sky
Bankier serie (3 delen)
– De Bankier
– De Despoot
– De Tiran

The Skull King Serie (3 delen)
– Skull King: De Koning
– Skull King: De Sloper
– Skull King: De Heerser

Koning van de Scotch (3 delen)
– De Koning van de Scotch
– De Koningin van de Scotch
– Het Koningshuis van de Scotch

Wolf Serie (3 delen)
– De wolf, de beschermer, de echtgenoot
– De wolf en zijn vrouw
– De eenzame wolf

Rachel Gibson
Lola Geeft zich Bloot (stand alone)

Sanne van Ooijen
Schuld Serie (4 delen)
– de Weduwe
– de Strijd
– de Organisatie
– de Familie

Shanna Bell
Bad Romance serie
De Leider – deel 1

Stefanie van Mol
Full Moon Serie (6 delen)
– Full Moon 1 – Kies voor mij
– Full Moon 2 – Kies voor ons
– Full Moon 3 – Kies voor haar
– Full Moon 4 – Kies voor hem
– Full Moon 5 – Kies voor elkaar
– Full Moon 6 – Kies voor altijd

T.M. Frazier
KING Serie (5/8 delen)
– King
– Tyrant
– Thia
– Bear
– Rage

TIJAN
Bennett Maffia (stand alone)

Vanessa Gerrits
– Leef, Lach, Loch 
– Verliefd, Verloofd, Verkleumd

Vi Keeland
– De Baas (stand alone)
– Onweerstaanbaar (stand alone)
– Egotripper (stand alone)
– Superman (stand alone)

Victoria Quinn
Zwart Glas serie (4 delen)
– Zwart Glas – Vertrouwen is alles
– Zwart Diamant – Nu ben ik van hem
– Zwart Erewoord – Onze liefde is bindend
– Zwart voor altijd – Samen in de duisternis

In de categorie de Leestafel deel ik wat ik heb gelezen, in ieder geval bijna elke maand van het jaar 2020. Enkele boekenseries heb ik ook nog eens apart behandeld. Maar blijkbaar lees ik zoveel, dat ik geen tijd heb om erover te schrijven, whoeps.. Confronterend? Wel nee! Ik heb jarenlang weinig tot niets gelezen, dus heb ik de nodige tijd in te halen, toch?

Heb jij nog een fijne tip voor me om te lezen? Boeken die ik aan mijn lijst van 800+ (e)boeken toe kan voegen? Waar ik de komende jaren zoet mee zal zijn?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

54 − 53 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.