Leestafel

Leeslijst: Dit heb ik gelezen in december 2020

Na een aantal boeken te hebben gelezen van Natasha Knight afgelopen maand, heb ik er nog ontdekt en gelezen. Hoewel sommige verhalen in het Engels zijn, is het voor mij persoonlijk prima te volgen en verslind ik het ene na het andere boek. Plus dat er een nog grotere wereld open gaat op het gebied van lezen!

Devil’s Bargain van Natasha Knight
Los te lezen verhaal met een dark romance dat gaat over een dame die op een avond opgewacht word en meegenomen. Ze moet een schuld inlossen bij een man, vanwege haar zus omdat zij als onderpand is opgegeven, en komt daarbij op een platform terecht om geveild te worden voor één nacht. De man ‘koopt’ haar en ze moet een nacht met hem doorbrengen. Dit verloopt heel anders en dan komt ze al gauw in een rollercoaster terecht van emoties en gevaar. Hij zou haar maar één nacht hebben, maar al gauw komt hij erachter dat hij haar niet meer kan laten gaan. Hij wil alles over haar gruwelijke verleden te weten komen, zij gaat hem dat in elk geval niet zomaar even vertellen.
Devil’s Bargain

Waanzin van Natasha Madison
De serie die nu langzaam aan vertaald zal gaan worden, gaat verder waar de vorige is geëindigd. De hockeywereld is weer open en na de vier delen van de ‘Soulmate serie ‘ gaan we verder met de kinderen van de hoofdrolspelers in de voorgaande verhalen. Het voelt meteen weer vertrouwd als je eenmaal aan het lezen bent. Hoewel het een verhaal betreft waarbij het vaak om aantrekken en afstoten gaat en er vaak iets gebeurd (misverstand) waardoor ze uit elkaar gaan, vond ik dat in dit boek wel meevallen. Zara Stone haar relatie word beëindigd en ze hoort al snel dat haar ex gaat trouwen met zijn nieuwe liefje. Ze besluit om de hockeyspeler Even Richards een berichtje te sturen om samen met hem de bruiloft van haar ex te crashen. Haar ex is namelijk superfan van Evan en zo wil ze wraak nemen. Komt het eigenlijk wel tot dat moment? Dat zal je zelf moeten lezen natuurlijk. Leuk om te weten is dat het een happy end heeft, je kan hem los lezen en er komt nog een vervolg (nieuw verhaal) van zus Zoe!
Waanzin


Deze Kerst
van C. Hallman
Het verhaal is eigenlijk gewoon te kort! Maar wel heerlijk om te lezen!
Wat als je de kerst moet doorbrengen met degene die je leven aardig heeft verpest? Alleen maar omdat zijn broer verkering heeft met jouw zus? Omdat hun ouders op vakantie zijn en ze anders alleen zijn tijdens de feestdagen. Omdat er nog meer loges komen moet je ook nog eens aan kamer met stapelbed met hem delen.
Deze Kerst

Kerstborrel van Hannah Hill
Zoals de titel al doet vermoeden staat de kerstborrel centraal! Ik vond het een leuk verhaal om te lezen, maar zeker veel te kort!! Op de achterflap,
De jaarlijkse kerstborrel had leuk kunnen zijn als:
Ik niet omkwam in het werk en daardoor te laat was voor het feest. Mijn kerstoutfit minder opzichtig was geweest. Jasmine me niet probeerde te verleiden om op mannenjacht te gaan. Een belachelijk knappe vreemdeling me niet constant in de gaten hield. Diezelfde vreemdeling me dingen liet voelen die ik niet wilde voelen. Al mijn regels niet overboord werden gegooid. Ik niet nog voor de avond om was genoodzaakt was het feest te verlaten.
En tot slot, als de man die mijn wereld op z’n kop had gezet, toch geen verleden tijd bleek te zijn…
De Kerstborrel

Wolf Serie van Penelope Sky
– De eenzame wolf
– De wolf en zijn vrouw
– De wolf, de beschermer, de echtgenoot

Mijn vader huwelijkte me uit aan een van de machtigste mannen van Italië: Maverick DeVille. Maar ik noem hem ‘De Wolf’. Hij noemt mij ‘zijn schaap’. We verafschuwden allebei het gearrangeerde huwelijk, maar we hadden zo onze redenen om een offer brengen. Hij moest zijn moeder wreken en ik had bescherming nodig tegen de bendes die me wilden martelen. Hij is niet wie ik me had voorgesteld als echtgenoot. Hij is meedogenloos, ongevoelig en kil. De muren die hij rondom zich heeft opgetrokken, zijn hoger dan de mijne. Hij is zo wreed dat iedereen bang voor hem is. Maar het duurt niet lang voordat ik hem begin te respecteren … en hem zelfs aardig vind. Ik vertrouw meer op mijn echtgenoot dan op wie dan ook ter wereld. Hij zorgt voor me, beschermt me en verjaagt alles en iedereen waar ik bang voor ben. Hij laat me in de wei grazen … volkomen zorgeloos. Omdat de wolf altijd waakt.

Deze serie heb ik ook binnen no-time gelezen. De schrijfster weet me zo te pakken dat ik de boeken niet weg kan leggen. Het is niet mijn meest favoriete serie van haar, ook al is het Russische Roulette wat mij betreft het meest spannende, toch wist het me te boeien tot de laatste letters.
* Wolf 1 – De wolf De beschermer De echtgenoot €5,99 ebook
* Wolf 2 – De wolf en zijn vrouw €9,99 ebook
* Wolf 3 – De eenzame wolf €9,99 ebook

The One Love Collection van Lauren Blakely
Een viertal boeken, of vier verhalen, net hoe je het wilt omschrijven gebundeld. Te lezen in het Engels en zit bij het Kobo Plus abonnement in.
– De Sexy One
– De Hot One
– The Knocked up Plan
– Come As You Are
The One Love Collection

Leef, Lach, Loch van Vanessa Gerrits
Wat een leuk verhaal! Toerismestudente Esme heeft een stageplek nodig, in het buitenland. Hoewel haar voorkeur uitgaat naar een warm oord om de stage te voldoen komt ze terecht in het regenachtige Drumnadrochit, in Schotland vlakbij het meer van Loch Ness. Tot overmaat van ramp is de eigenaar, Rory, niet aanwezig als ze aankomt en blijkt hij helemaal geen stagiaire nodig te hebben. Esme geeft niet zomaar op…
Leef, Lach, Loch

Verliefd, Verloofd, Verkleumd van Vanessa Gerrits
Hoewel je dit kortere verhaal los zou kunnen lezen is het echt aan te raden om Leef, Lach, Loch eerst te lezen. We mogen weer afreizen naar Schotland en deze keer gaat de familie van Esme mee. De kerstdagen gaan ze rondbrengen in de herberg waar Esme eerder al heeft stage gelopen.
Verliefd, verloofd, verkleumd

Mine & His van Natasha Knight
Wederom een verhaal over een dame op de verkeerde plek op de verkeerde tijd, hij ziet haar en wil haar voor één nacht. Alleen blijft het niet bij die ene nacht. Uiteindelijk laten ze elkaar los, hij dringt erop aan dat ze hem achter moet laten. Hij gaat toch op zoek naar haar, ze heeft iets dat hij nodig heeft. Of eigenlijk zijn oom. Als hij haar na vier jaar terug vindt, is ze niet meer alleen. Er loopt een klein mannetje rond haar die verdacht veel van hem weg heeft. Dan slaat het drietal wederom op de vlucht, nu om uit de handen van de oom te blijven.
Mine & His

Rage van T.M. Frazier
Dit boek kan als standalone gelezen worden, maar maakt wel onderdeel uit van de KING serie, die ik al eerder heb gelezen. Vandaar ook de benoeming ‘King 4,5’. Wel komt Rage voor in het verhaal van Thia en Bear en maken ze een korte afwachting in het verhaal van Rage. Ze spelen praktisch geen rol. Toen ik Thia aan het lezen was en het personage van Rage voorbij kwam, vond ik het zeker interessant als er een boek over haar zou verschijnen. Het is een complexe jongedame die het best zwaar heeft voor haar jonge leeftijd. Ze maakt heftige dingen mee, bijzondere dingen en soms zelfs leuke dingen. Het is leuk om vanuit haar perspectief te lezen en te zien hoe zij tegen iets aankijkt, ook al zijn dit soms best heftige dingen. Misschien kan het voor sommige mensen zelfs als TE heftig worden ervaren. Nu staat de serie van Preppy nog op me te wachten, het derde deel komt bijna uit en dan lees ik ze in een keer achter elkaar!

Wie heeft Hope nodig als je Rage kunt hebben…

Ik ben een meisje. Ik ben negentien.
En ik ben een moordenaar.
Dit leven is alles wat ik ken. Het is alles wat ik wil kennen.

Tot hem.

Het verandert allemaal als een gewone jongen mijn volgende doelwit wordt.
En mijn eerste liefde.
Ik moet kiezen.

Het enige leven dat ik ooit heb gekend moet wijken, of hij sterft.
Hoe dan ook, ik zal degene zijn die de trekker overhaalt…

Rage €8,99 ebook

Bennett Maffia van TIJAN
Dit verhaal is een standalone, maar er zou best over de andere personages geschreven mogen worden! Als je op de tv ziet dat je kamergenootje/vriendin wordt vermist, die je al 14 jaar niet meer hebt gezien, lijkt er niet heel veel aan de hand te zijn. Tot je twee dagen later wordt ontvoerd door haar broer, Kai Bennett, de hoofd van de Maffia en hij wil zijn zus terug. Het verhaal leest heerlijk weg, toch had er wat mij betreft nog veel meer verteld mogen worden. Kai overziet alles, plant alles en houdt je al jaren in de gaten. Hij lijkt oprecht te zijn, tot hij laat blijken dat hij een spelletje met je speelt. Ze wil alles achter zich laten om zich te verschuilen, zou dit gaan lukken? Laat hij dit toe?
Bennett Maffia €9,99 ebook

Out of Uniform set 1-3 van Elle Kennedy
Met een rijke fantasie heb je hier geen plaatjes bij nodig! Het is eens een ander straatje dan de Dark Romance die ik wel eens lees, Maffia-ish, verhalen. In deze serie(s) staan de NAVY Seals zeker hun mannetje. In dit eerste deel van de verzamelalbums maak je kennis met diverse heren van het team, die elk op eigen wijze de liefde van hun leven tegenkomen. Haar hart winnen gaat niet zonder slag of stoot. Hete passages komen voorbij net zoals de hoofdpersonages uit de verhalen die in elkaars verhaal weer voorbij komen. Alsof het one big happy family is, wat ook eigenlijk wel zo is.
Out of Uniform Box Set Books 1-3

Out of Uniform set 4-6 van Elle Kennedy
Waar voorgaande serie geëindigd is, gaat deze gewoon weer verder. Personages uit de voorgaande verhalen komen gezellig langs. In enkele gevallen maak je vast kennis met ze en krijgen ze nog een eigen verhaal. Hoewel het in het eerste verhaal niet alleen over de hem/haar personages gaat, komt er nog een derde personage tot leven. Deze laatste krijgt in het tweede verhaal de mogelijkheid om zijn geliefde of twee voor zich te winnen. That’s right, spoiler! Ze gaan als man/man/vrouw verder.
Out of Uniform Box Set Books 4-6

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.