Leestafel

Dit heb ik gelezen: januari 2024

Voor 2024 wil ik proberen elke maand een overzicht te plaatsen van de boeken die ik heb gelezen. Dat deed ik voorheen ook al maar ik maakte er zo’n uitgebreid project van, dat ik het overzicht kwijt raakte en er mee gestopt ben. Nu heb ik een app, dat het ook een stuk makkelijker en leuker maakt om bij te houden.

Dit is wat ik heb gelezen in januari…

> Mine to keep (Natasha Madison)
> Geef me hoop (Stefanie van Mol)
> Four on the floor (Parker Grey)
> Double Bosses (Parker Grey)
> Double Dirty Mountain Men (Parker Grey)
> School me Dirty (Parker Grey)
> Boss me Dirty (Parker Grey)
> Ride me Dirty (Parker Grey)
> Double Dirty Royals (Parker Grey)
> Rule me Dirty (Parker Grey)
> Her Rock Hard Mountain Man (Parker Grey)
> Overstuurd (Nicole Schelling)

Mijn maand, en het nieuwe jaar, ging van start met één van mijn favoriete auteurs; Natasha Madison en eindigde met op de valreep Overstuurd het tweede deel van een serie van een Nederlandse auteur; Nicole Schelling (van haar las ik de papieren versie), verder las ik veel van Parker Grey, het was luchtig en ik hoefde er niet teveel bij nadenken, ook fijn. De meeste titels zijn Engels en veelal te vinden via Kobo Plus.

Mijn totaal deze maand: 12 boeken
Totaal 2024 tot nu toe: 12 boeken

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.