Persoonlijk

Stomme storingslijn

Het is deze week de beurt aan Bart geweest om de storingslijn in zijn bezit te hebben. Dit word tussen de collega’s afgewisseld en zo zit je een week opgescheept met dat ding. Goeie service voor de klanten dat wel. Maar niet alleen als storingsdienst beheerder van die week word je er schijtziek van als er midden in de nacht een melding komt. Nee, als partner heb je het ook zwaar te verduren hoor!Zo hebben we deze week al 3 nachten te maken gehad met ‘iets’ wat niet goed zat. NOU, ik kan je vertellen, als je al zo dol bent op je slaap en je word er abrupt in gestoord, daar word je niet vrolijk van! Nog 2 nachtjes slapen en dan gaat dat ding eerst weer naar een andere collega van Bart toe. Gelukkig!! Dan kunnen we dan in elk geval s’nachts doorslapen!

Tenzij we door andere dingen gestoord worden natuurlijk. Ik vraag me soms wel eens af of alleen wij zovaak gestoord worden in onze slaap, of dat de andere collega’s er ook last van hebben. Nou ja, als laatste wil ik nog kwijt aan de opvolger van de storinglijn voor komende week: succes ermee!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.