Tuin &zo

De tuin terras nummero 3 deel 5 & 6

Over de 5e tuin update heb ik niets gemeld, ik kan verschillende smoesjes verzinnen, maar ik had er even geen zin aan, maar ik kan nu eindelijk zeggen HET IS AF!! Afgelopen weekend hebben Bart en Marcel de laatste dingen geregeld voor het terras in de tuin en het is nu gewoon helemaal af! Nadat alle tegels doorgeflext waren en de bandjes erin lagen vond mijn lieve broertje het tijd om…

Wat hout te zagen?! Hij heeft in overleg natuurlijk met de betrokken partijen (Bart en de buurvrouw) een stuk boom weggezaagd die over de buurvrouw haar tuin heen hing. Wat een helderheid ineens zeg! Marcel wilde dat al zolang zo graag doen en nu heeft hij het dan toch voor elkaar! De buurvrouw en ik kunnen er inmiddels aan wennen, het geeft een hoop extra licht! In de opruiming van de Tuinland hebben we alvast een schommelbank gekocht. Deze is weliswaar voor volgend jaar, maar we hebben er nu alvast een. Hij is groot, voor 3 personen en zit best lekker. Hij is van staal, ik wilde eerst een houten maar die rotten snel en dat moet je bijhouden. Oftewel niets voor ons, haha.

We konden meteen die avond nog gebruik maken van ons verhelderende uitzicht, er was een luchtballon die lande in een weiland hier vlak achter. Wat is zo’n ding groot zeg onvoorstelbaar. Wel erg cool om even te zien, zo dichtbij!! Onze tuin is nu zo goed als klaar, in het midden komen nog grasmatten te liggen, maar dat is een zorg voor volgend jaar. (Klinkt lekker ver weg hé). Afgelopen weekend hebben we nog even kunnen genieten van ons nieuwe zon terras. HEERLIJK!

Bij deze wil ik iedereen bedanken die heeft geholpen en dan met name Bart en mijn broertje Marcel! Een dikke kus!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

94 − = 93

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.