Tuin &zo

Schommelbankie in mekaar

Vorig jaar hebben we bij de oude Tuinland in de uitverkoop een schommelbank gekocht. Hij heeft dus heel lang boven gestaan stof te vangen. Maar afgelopen weekend (26 april) heeft Bart de schommelbank in elkaar gefrummeld en staat hij lekker achter in de tuin. Omdat het mooi weer was hebben we er lekker van kunnen genieten. Nadat Bart hem in elkaar had gezet moest hij hem natuurlijk als eerste testen, dat kun je ook wel zien op de foto als je even verder leest.


Ik moet zeggen dat hij best lekker ligt, lekker om op te hangen en met de Nintendo DS te hangen! Alleen nu is het weer niet zo mooi en staat hij zielig te staan achter in de tuin. Op naar beter weer!!


Na dat Bart hard aan de schommelbank had gewerkt heb ik ons laatste stukje groen in de tuin even gesnoeid. Weer een stukje extra tuin erbij, haha. Het groeit wel weer aan! Zo hebben we toch wat groens in de tuin, al is het nu niet heel veel meer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.