Games & Tech

The Sims 2 Op reis

Ik heb de nieuwste uitbreiding van The Sims 2 binnen! Afgelopen woensdag heb ik hem gekocht! Wilde hem bij Dynabyte halen, maar daar was hij nog niet. Toy’s’aurus had hem al wel. Deze keer kun je met je Sims op reis. Er zijn 3 nieuwe buurten waar je heen kunt om vakantie te vieren. Nieuwe meubels en kleding is ook aanwezig!

Je kunt op de vakantie bestemmingen verschillende dingen doen. Verschillende activiteiten, mooie omgevingen bekijken, je kunt ook gewoon luieren en ontspannen op excursie gaan en nog veel meer. Teveel om allemaal zo even te vertellen. Wat ik wel jammer vind is dat je niet je eigen hotel kunt beheren. Je kunt ze wel zelf maken. Maar ik had toch gehoopt in combinatie met de uitbreiding Gaan het Maken dat die optie aanwezig zou zijn. Maar je kunt wel alles wat je op vakantie vind (bij het schat graven) weer verkopen in je winkel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.