Tuin &zo

De tuin terras nummero 3 deel 4

Het lijkt inmiddels al wel of we al 4 dagen bezig zijn met dit project. Op zich zijn we ook al op een vierde dag aangekomen, een dag heeft 24 uur waarvan je zo’n 8 uur slaapt er blijft nog 16 uur over. Van deze 16 uur word er zo’n 6 uur tijd in de tijd gestoken (per keer zeg maar). Ondanks dat we er hard aan werken (alleen op zaterdag in het weekend) maken we toch vorderingen.

Het achterste terras lag er al helemaal in en nu zijn we bij een zijkant aangekomen. Als eerste zijn de ‘bandjes’ erin gelegd aan de zijkant, wat behoorlijk veel werk was. Daarna zijn Bart en Marcel begonnen met het leggen van wat tegels. Tot ze niet meer verder konden omdat we een flex of zoiets nodig hebben. Tussendoor hebben de ganzen en kippen nog wat brood gekregen. Langzaam maar zeker maakt de tuin vorderingen. Nu alleen hopen dat deze vorderingen zo doorgaan en dat het snel af is zodat we er in de winter mooi naar kunnen kijken en volgend jaar (klinkt lekker ver weg) van kunnen genieten! Ik ben dit keer niet zo actief geweest is de tuin. Ik heb de taak als ‘cateraar’ op me genomen en de jongens voorzien van wat eten en drinken. Pepper was ook de hele dag zowat buiten, die lag gewoon lekker te relaxen bij de jongens.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 76 = 83

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.