Persoonlijk

Vakantie weer voorbij

Helaas pindakaas, de harde realiteit is weer begonnen. Het keiharde werken voor mijn bazen is weer gestart! (Bart was al een weekje weer aan het werk, ik had nog gewoon vrij) Normaal begint mijn werkweek op dinsdag, maar gisteren was er een inventarisatie in de winkel, dus moesten we na sluitingstijd aan het werk. In het verleden waren we altijd wel redelijk op tijd klaar, maar gisteren liep het een klein beetje uit.Tegen kwart voor 10 kwamen we bij de winkel weg. De vorige keren was dit tussen 20:00 uur en 20:30 uur. Maar gelukkig kon ik meerijden met mijn lieve collega Patricia. Ook hebben we Lianne eerst nog thuis afgezet, anders moest die nog lang wachten tot haar bus kwam.

Vandaag begon het echte werk weer. Vroeg opstaan, alles doen om op tijd weg te gaan. Nu gaan het nog wel, maar als het s’ochtends langer donker is, word dat steeds lastiger. Maar vanmorgen was ik op tijd voor de bus in elk geval. Het werk was voornamelijk de boel van gisteren opruimen en de nieuwe kleding in de rekken hangen. Oh, en stiekem een klein beetje winkelen, onder het om van; ‘Ik ben 2 weken vrij geweest, even kijken wat er zoal in de winkel hangt’. Ik kijk altijd eerst even wat er allemaal is hoor, dan kan ik eventuele vragen van klanten ook makkelijker en sneller beantwoorden. Ik heb nog wel een leuke trui gevonden, die ga ik morgen kopen.

Toen ik om 13:00 uur vrij was ging ik op de fiets naar huis. (Omdat ik gisteren op fiets heen ben gegaan en met Patricia terug ben gegaan in de auto). Het zonnetje scheen, het waaide wel hard, maar de zon maakte een hoop goed. Tot ik vlakbij Lewenborg was, daar hingen de donkere wolken boven de wijk. Ik dacht nog, ik moet maar even sneller fietsen anders krijg ik nog wat druppen op mijn hoofd. Nou, die druppen kreeg ik en hoe?! Ik was drijfnat! Helemaal door mijn kleding heen, ik kon me meteen omkleden toen ik thuis kwam.

Morgen ook nog werken in de winkel (mooi met de bus) en donderdag begint mijn dagje op kantoor weer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 7

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.