Tuin &zo

De tuin terras nummero 3 deel 3

Gisteren kwam Marcel om verder te gaan met het terras. (Het neemt wat tijd in beslag, maar we komen er wel!). Het terras ligt er nu in (ziet er mooi uit), maar het is nog niet klaar! De zijkanten moeten ook nog gedaan worden, en dan later het gras ook nog. Maar omdat Marcel weer naar school is, heeft hij ietsjes minder tijd om te helpen. Dus komend weekend staat weer in de planning om in de tuin verder te gaan.

Het weer was wel redelijk, het had die ochtend weer gigantisch geregend en het zand was behoorlijk nat. Maar uiteindelijk brak het zonnetje door wat weer afgewisseld werd met een regenbuitje. Tussen de buien door konden we toch nog wat tegels leggen. Onder ‘we’ versta ik Marcel, Bart en ik. Alhoewel Bart pas later kwam helpen hoor! Bart moest ook gewoon werken, maar kon heel even toch meehelpen in de tuin (bedankt Bart zijn werk). Marcel en Bart gingen elk een rij leggen en zo schoot het aardig op.

Ik was de ‘tegelaangeefster’, ik hoef helemaal niet naar een sportschool, dit is training genoeg. Ik heb gisteren dus weer zo’n 100 tegels door mijn handen laten gaan. Oh en Pepper vermaakt zich ook uitstekend, die vind het sowieso al erg lekker buiten, maar die vond het ook erg lollig om als een gek te gaan graven, (het mag nu nog). Komend weekend gaan we dus weer verder (zo is de planning), dus binnenkort kun je wel weer een update verwachten.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

60 + = 70

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.