Tuin &zo

Goedenmorgen Nederland

Ik had al 2 slechte (wakkerliggende) nachten erop zitten en wilde gisteren goed slapen. De aanhouder wint, ik heb best lekker geslapen. Vanmorgen was ik al zo overdreven vroeg wakker (kwart over 6/half 7) dat ik eerst even naar beneden was gewandeld. Daar zag ik een oranje gloed in de achtertuin wegkomen. Het mooie ronde bolletje was opgekomen en gloeide al lekker.


Ik heb het over de zon natuurlijk!! Ik was weer naar boven gelopen en op bed gaan liggen. Alleen wilde ik dit moment even vastleggen. Dus weer naar beneden gesjokt en even een paar kiekjes gemaakt. Het hele oranje gloed effect was al weg, maar toch heb ik een paar leuke foto’s gemaakt.

Bij deze dus, Goedemorgen allemaal!! Hopelijk een zonnige dag!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

49 − = 44

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.