Interieur &zo

Project: het halletje

Ons halletje (die waar je door naar binnen komt) had vond ik een opknapbeurtje nodig. Na dagen, weken en zelfs maanden erover te hebben nagedacht, werd het nu (zo voor de bruiloft aan) wel tijd om er mee verder te gaan. Zo gezegd zo gedaan, we zijn naar de bouwmarkt geweest om wat zooi te halen om er iets aan te gaan doen. Ik mocht zelf weten wat ik ermee wilde doen, als Bart maar niet hoefde te helpen.. Okay!nnnnUiteindelijk is hij wel zo lief geweest om ook zijn handjes uit de mouwen te steken hoor. Enkele weken geleden hadden we aan een schoenenkastje gewerkt voor al onze (ahum, mijn :$) schoenen. Er staan 2 paar van Bart in, de rest is volgepropt met de mijne..rnrnHet verfen in de heb ik zelf gedaan, vind ik wel leuk om te doen. In eerste instantie wilde ik de muur plamuren om hem egaal te maken. Maar omdat ik wat in tijdnood leek te komen, droogtijd en de hele mikmak erbij, hebben we van die platen opgehaald en tegen de muur aan geschroefd. Ook weer een stukje extra isolatie toch?rnrnToen kwam het behang project, daar heb ik hulp bij gehad, anders was het noooooooit afgekomen. Bart en Marcel hebben me erbij geholpen. Het was wel gezellig om te doen, maar of ik het ooit weer zal doen? Denk het niet. We hadden zo’n behangplaksel kwast om de muur in te smeren. Dat sputterde alle kanten op, dus besloot ik de muren maar in te smeren, met jawel, mijn handen. Ja echt hoor, zij die niet van vieze handen houd. Maar dit was wel te doen. Mijn broertje heeft er een filmpje van gemaakt, die je hier kunt bekijken. rnrnNadat alle behangetjes erop zaten kon het plankje weer aan de muur, lichte weer aangesloten en alles opruimen (lijm resten). Toen we mijn broertje naar huis hadden gebracht hebben we nog even een spiegel opgehaald. Deze hebben we zondags opgehangen en toen was het halletje KLAAR!! We vinden hem heel mooi geworden! Wat vind jij? Een aantal foto’s staan hieronder, anderen kun je in het foto album vinden. rnrn


rn

rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 57 = 63

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.