Kijk & Luister

Cecile wint Hollands Next TopModel 3

Foei ik! Totaal vergeten over de finale iets te schrijven. Het heeft te maken mtet dat de finale op mijn verjaardag zelf was en de andere feestdrukte! Even weer goed nadenken hoe het ook alweer zat. Het was een live show, 3 finalistes, een aantal extra opdrachten (fotoshoot/reclameshoot) en geheime gast Sylvia. Ik kan me heugen dat het een rommelige finale was en dat ik toch wel blij was dat het voorbij was.

De extra opdrachten maakten de show zo rommelig, ik had veel liever een mooie modeshow gezien. Zoals voorgaande jaren kwamen ook de eerder uitgestuurde meiden langs wiebelen. Geen idee wie de regisseur was, maar je zag er totaal niets van. Je kon niet even dat ene meisje herkennen in de kleding.

Uiteindelijk is de finale gewonnen door Cecile.

Waar ik nog wel nieuwsgierig naar ben is Kassandra. Een van de juryleden liet weten dat ze de volgende dag rond 15:00 of 16:00 uur naar Frankrijk zou vliegen. Kassandra kon zo meevliegen en zij zou aan andere designers voorgesteld worden. Of dat ook daadwerkelijk gebeurd is..

Op naar een volgend seizoen! Maar eerst weer America’s Next TopModel!!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + = 17

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.