Onze Bruiloft

Bruiloft: We hebben een ambtenaar!!

Toen Bart en ik in ondertrouw zijn gegaan in augustus 2007 kregen we een soort smoelen boekje mee met de ambtenaren van de burgerlijke stand hier in Groningen. Na het boekje doorgebladerd te hebben de profielen te hebben gelezen hebben we onze keuze gemaakt. Alleen moesten we de persoon in kwestie nog wel vragen of zij (ja we hebben voor een vrouw gekozen) ons wel wil gaan trouwen in augustus.
En dat wil ze. Wat ik wel raar vind is dat we begin augustus pas weer contact opnemen en 2 dagen voor we gaan trouwen elkaar ontmoeten. Ook wel logisch, want wat heb je verder met elkaar te doen? Maar wel gek dat het zo lang duurt, hihi.

Zo zijn we weer een stapje dichterbij zullen we maar zeggen.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

75 − = 73

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.