Kijk & Luister

Film: 27 Dresses

Bart gaf me gisteren een link naar een trailer van een nieuwe film genaamd 27 Dresses. Nadat ik de trailer had bekeken was ik al verkocht. Echt weer een film voor mij!! Het gaat over een jonge vrouw die al 27 keer bruidsmeisje is geweest en helpt bij die bruiloften alles tot in de puntjes te regelen. Tot ze verliefd word op een man waar uiteindelijk haar zus mee gaat trouwen.
Wij gaan natuurlijk ook trouwen en dan is zo’n film extra leuk!! Hij zal ook hier in de bioscoop komen, alleen duurt dat nog wel een hele tijd. Hij zal namelijk donderdag 06-03-2008 verwacht worden. Nog zo’n 1,5 maand! Nou ja, in elk geval weer iets om naar uit te kijken toch? De film komt van de makers van’The Devil wears Prada’, wat ik ook een leuke film vond, waar ik eerst het boek van had gelezen.

Nieuwsgierig naar de trailer? Klik dan even hier om hem ook te bekijken.

Je kunt ook jezelf omdopen tot bruidsmeisje. Je moet dan even een foto van jezelf uploaden en een jurk uitzoeken. Een kleur voor de jurk en nog wat accessoires erbij doen en uiteindelijk een achtergrond kiezen. Best lollig, alleen wil die stomme website altijd het middelpunt van de foto hebben en word uiteindelijk je hoofd verschoven en ziet het er niet uit. Nou ja, bekijk hieronder vooral mijn project, hahaha.


Klik hier als je jezelf ook als bruidsmeisje aan wilt kleden 😉 Let wel op dat je foto er wel stom in komt te staan!!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 9

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.