Interieur &zo

Kamer weer te huur!

Wij verhuren de grootste slaapkamer bij ons thuis. Waarom? Omdat dat toch best lollig is en je lekker extra in te komen hebt, hihi. We hebben al verschillende mensen gehad die de kamer hebben gehuurd, voornamelijk tijdelijk tot ze dichter bij het centrum iets hadden gevonden. Maar dat maakt niet uit! Het is best te doen.
rn
rnKlik op de foto om een impressie van de kamer te krijgennnnnIn het begin is het altijd even wennen een nieuw iemand in je huis. Maar daar raak je wel aan gewend eigenlijk. We delen de wc, badkamer en keuken en verder heb je vrij weinig last van elkaar. We zijn er zo aan gewend dat we gewoon weer op zoek zijn naar een nieuwe huurder.rnrnZojuist weer een advertentie geplaatst op Kamernet.nl en ook al de eerste reacties weer binnen. Weer een aantal kennismaking gesprekken plannen en kijken welke wij het leukste vinden, haha. Waar geen duidelijke klik mee is laten we weten dat diegene het niet is geworden, logisch toch? Ik ben benieuwd of we snel een leuke nieuwe kunnen vinden! Onze voorkeur gaat uit naar een die in de weekenden naar huis gaat :PrnrnKen je nog iemand die een kamer zoekt in Groningen? Laat haar (dit keer weer op zoek naar een vrouw) even een mailtje sturen naar ons: Kamer te huur
rn
rnOp de foto is te zien hoe groot de kamer is. Hij word leeg opgeleverd. Nou ja, er hangen luxaflex, gordijnen en er ligt een laminaat vloer 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

64 − 63 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.